Ovako na prehranu pazi jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica

Foto: Instagram

KAKO bi održala svoju zavidnu figuru, Beyonce, osim što redovito vježba, pomno planira svaki zalogaj koji namjerava staviti u usta. 

"Trebali bismo više vremena posvetiti brizi o sebi što uključuje i zdraviji izbor prehrane", rekla je jednom prilikom slavna pjevačica.

Beyonce je, između ostalog, isprobala i vegansku prehranu zahvaljujući kojoj se dovela u formu za glazbeni festival Coachella.

"Još 44 dana do Coachelle. Vrijeme je za vegansku prehranu", napisala je tada ispod fotografije prepečenog tosta s avokadom. 

Zbog toga je odabrala prilično restriktivnu dijetu. Iz prehrane je izbacila kruh, ugljikohidrate, šećer, mliječne proizvode, meso i alkohol. Uz naporne treninge, vrlo je brzo shvatila da to nije održivo.

“Gladovala sam. Definitivno sam pretjerala i nikada, ali nikada si više ne bih to dopustila", rekla je Beyoncé.

Također, kada je na turneji, Beyonce očekuje da se poštuje njezin popis zahtjeva što znači da u backstageu nema brze hrane i sokova, a jedine grickalice koje želi su kolačići od badema i zobi posluženi na staklenim tanjurima. Osim toga, voli i ručno izrezbarene ledene kuglice te alkalnu vodu sa slamkama od titana. 

"Iako možda zvuči pretjerano, vjerujte mi, nije! Njeni su nastupi jako naporni i zahtjevni i zato želi biti sigurna da će sve ići po planu. Ona ništa ne prepušta slučaju", rekao je izvor blizak pjevačici. 

Iako se trudi ostati u top formi, Beyonceina slabost su čokolada i cupcakesi u kojima zna uživati s vremena na vrijeme. 

Pročitajte više