Ove slavne osobe uspjele su preuzeti kontrolu nad težinom i transformirati izgled

Foto: EPA-EFE, Instagram

FOTOGRAFIJE slavnih osoba i njihovih utegnutih tijela oduzimaju dah. Međutim, nisu sve zvijezde rođene poput bogova i božica. Neki od njih izgledali su potpuno drugačije i trebali su uložiti puno truda da transformiraju svoj izgled. 

Pogledajte nekoliko nevjerojatnih transformacija poznatih i slavnih.

Adele 

Pjevačica se uspjela riješiti viška kilograma, iako nikad nije otkrila koliko točno. Ono što se zna je da je iz svoje prehrane potpuno izbacila šećer i počela trenirati nakon ljubavnog brodoloma, odnosno razvoda od Simona Koneckog. Adele kaže da je to učinila zbog vlastite sreće, a ne zbog standarda ljepote koje nameće društvo. 

Rebel Wilson

Rebel Wilson od 2020. skinula je oko 30 kilograma. Glumica kaže da je ključ njezina uspjeha više tjelesne vježbe. Mršavljenju se posvetila radi vlastitog zdravlja, odnosno plodnosti.

"Sve je počelo kad sam se počela raspitivati o plodnosti i liječnik mi je rekao da bih imala bolje šanse da sam zdravija", priznala je nedavno.

Kelly Osbourne

Kći Ozzyja i Sharon Osbourne, bivša reality-zvijezda i pjevačica, posljednjih je godina skinula 40 kilograma. Njen put prema mršavljenju počeo je 2009. kad je sudjelovala u američkoj inačici showa Ples sa zvijezdama. Zadržala je zdrave navike, nastavila se puno kretati, a od 2012. je veganka.

Zach Galifianakis

Zvijezda Mamurluka, glumac Zach Galifianakis, nedavno je značajno smršavio i izgleda potpuno drugačije od simpatičnog bucmastog zafrkanta kakvim ga pamtimo. Kaže da je najučinkovitiji potez bio odricanje od alkohola.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian oduvijek se osjećala loše u vlastitom tijelu. Smatrala se najbucmastijim članom reality-obitelji. Nakon prekida s bivšim suprugom skinula je 20 kilograma i pokrenula vlastitu emisiju za pomoć u mršavljenju, pod nazivom Revenge Body.

John Goodman

Kad je dosegao težinu od 180 kilograma, John Goodman shvatio je da je vrijeme da preuzme kontrolu nad samim sobom i svojom težinom. Počeo je kontrolirati što i koliko jede i okrenuo se mediteranskoj dijete, jednom od najzdravijih i najboljih oblika prehrane. Od 2015. skinuo je više od 50 kilograma.

Christina Aguilera

Popularna pjevačica od 2013. je smršavjela 20 kilograma. Uzela je pauzu od emisije The Voice pa preispitala svoju prehranu i režim treninga. Tvrdi da joj je reiki, drevna azijska praksa, pomogao da se dovede u formu fizički i psihički.

Melissa McCarthy

Glumica Melissa McCarthy skinula je oko 30 kilograma i nastavila paziti na prehranu. Drži se zdravog životnog stila i svaku večer legne u 19:30. Kaže da je kvalitetan san jedan od bitnih faktora za uspjeh.

Pročitajte više