Ovu rutinu Kourtney Kardashian valjalo bi ukrasti - evo zašto je dobro raditi 100 čučnjeva dok se tuširate!

Foto: Instagram  

AKO imamo nešto za reći o Kourtney Kardashian možemo reći bilo što osim je optužiti da se ne trudi dovoljno zadržati svoju fit liniju. Vjerujemo da svatko koga zanima njena fitness priča može u hipu sekunde doznati sve o njenoj rutini, ali jedna nas je rutina posebno osvojila. Vježba pod tušem ili neposredno prije tuša. Zašto? U čemu je poanta?  

To je zanimalo i ekipu časopisa E u kojem je Kourtney priznala - da, istina je da svaki dan napravim 100 čučnjeva - nekada prije tuša, nekada za vrijeme tuširanja - samo zato da ih ne smetnem s uma. To je postala moja svakodnevna rutina u kojoj nema mjesta za "ne da mi se", "budem poslije", "nemam vremena". Svatko ima vremena za tuš pa će pronaći i koju minutu više za čučnjeve. Ponekad uz čučnjeve napravim i koju seriju propadanja, uz kadu - dok se skidam i spremam po tuš. To je moje i samo moje vrijeme u kojem me nitko ne ometa i koje ću uvijek pronaći za sebe. I zato sam u tu rutinu uključila i vježbu.", objasnila je Kourtney koja sa svojih 37 godina doista izgleda frapantno, a iako na svojim treninzima voli šokirati svoje tijelo različitim vježbama, ovu fitness/tuš rutinu ne napušta. 

Kourtney inače vježba barem šest dana u tjednu, najdraže su joj vježbe u paru - sa sestrom Khloe, ne bježe niti od boksa niti pilatesa, no čučnjevi pod tušem apsolutan su vrh kada je u pitanju rutina koju bismo joj mogli "ukrasti". Jer doista - koliko li smo samo puta preskočili vježbanje samo zato što još nismo stekli naviku kada će nam ona biti obavezan dio dana. Jer tih nekoliko minuta zaista je lako pomicati, pomicati pa preskočiti.  

 

Pročitajte više