Pjevačica ne zna kako prihvatiti tijelo poslije porođaja: "Ono ne pripada meni"

Foto: Instagram

CARRIE Underwood je odlučila potpuno iskreno progovoriti o problemu s kojim se mnoge žene bore. Neprihvaćanju vlastitog tijela nakon porođaja.

Iako je i sama svjesna da je njeno tijelo napravilo čudesnu stvar, još uvijek se ne osjeća dobro zbog ovog izgleda.

Naime, pjevačica je nedavno rodila drugog sina, Jacoba, a sada je obožavateljima otkrila kako se osjeća potpuno drugačije nego nakon prvog porođaja. Iako mnogi ne bi pomislili da je tako, sada ima puno manje samopouzdanja, a tome ne pomaže ni činjenica da njeno tijelo "odbija suradnju".

"Bit ću potpuno iskrena. Vraćanje stare linije nakon rođenja Jacoba puno mi je teže nego nakon rođenja Isaiaha", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u teretani.

U nastavku je odlučila objasniti u čemu je točno problem.

"Idem u teretanu i ne mogu i ne mogu trčati brzo ili daleko. Više ne mogu podignuti onoliku težinu ili napraviti onoliko ponavljanja kao što sam mogla prije godinu dana. Samo se želim ponovno osjećati kao ja", iskreno je napisala Carrie te dodala kako želi pronaći način da samoj sebi dokaže da se može vratiti "na stare staze".

Ipak, shvaća da njeno tijelo posljednjih 11 mjeseci ne pripada njoj već njenom sinu. Ono mu je prvo bilo savršen dom, a danas je savršen izvor hrane za njega.

"Obećavam samoj sebi da ću početi cijeniti ono što moje tijelo može učiniti i prestati se usredotočiti na ono što ne može. Obećavam da ću prestati analizirati svaki kilogram i svaki obrok", zaključila je pjevačica.

Također, zaključila je da će ustrajati na putu prema svom cilju jer vjeruje da će jednog dana stvarno doći do njega.

 

Pročitajte više