Plesačica ilegalno injekcijama povećavala stražnjicu pa sad mora na amputaciju

COURTNEY Barnes, plesačica poznatija kao Miss Miami, pokleknula je pred trendom estetskih korekcija. Nažalost, odlučila se za jeftiniju, ilegalnu opciju. Naime, Courtney će najvjerojatnije morati na amputaciju stražnjice zbog deformacije uzrokovane ilegalnim injekcijama.

Toliko je očajna zbog situacije u kojoj se našla da je odlučila potražiti pomoć u popularnom showu Botched, u kojem vrhunski estetski kirurzi popravljaju pomalo bizarne slučajeve, ali je ostala šokirana kad joj je dr. Terry Dubrow rekao kako, ako želi popraviti stvar, mora amputirati stražnjicu.


Kako je priznala, na prve injekcije otišla je još na početku plesačke karijere, kada je imala samo 22 godine. Na to se odlučila jer su joj tvrdili da će zahvaljujući većoj pozadini moći i više zaraditi.

"Tada sam saznala za injekcije koje su mi stvorile velike probleme", izjavila je te priznala kako je postupke obavljala u hotelskoj sobi, a od samog početka je znala da su potpuno ilegalni, ali je tada marila jedino za veću stražnjicu.

Nakon godinu dana i tri tretmana postala je zadovoljnija svojim izgledom, ali željela je još. No, prvi problemi pojavili su se već s četvrtom injekcijom.

"Ovog puta pojavila sam se u njenoj kući da mi da injekciju, ali nakon što sam otišla od nje, injekcije su mi doslovno počele curiti iz guze. Moja stražnjica je imala toliko rupica da sam odmah nazvala gospođu koja mi ih je ubrizgala. Rekla mi je da se to vjerojatno može popraviti s još nekoliko injekcija i tako sam primila petu", prisjetila se.


Nakon što su je pregledali, stručnjaci su zaključili kako ima granulome, odnosno velika područja koja se formiraju kada se tijelo ne može samostalno boriti protiv strane tvari. No, tvrde kako masu koja se stvorila mogu ukloniti jedino ako amputiraju čitavu stražnjicu te upozoravaju da ljudi zbog nestručnih i ilegalnih estetskih zahvata mogu čak i umrijeti.

Unatoč svemu, pa čak i svakodnevnom zlostavljanju na društvenim mrežama, Courtney je odbila amputaciju te se nada da će pronaći drugo rješenje, piše The Sun.

 

 

Pročitajte više