Ponosno pokazuje tijelo nakon što je u pet mjeseci smršavio 45 kilograma

Foto: Instagram

40-GODIŠNJI Jeremiah Peterson donio je važnu životnu odluku. Imao je 130 kilograma i sve mu je bilo teže pratiti ritam troje djece pa je 2017. odlučio promijeniti životne navike.

“Pogledao sam se u ogledalo i pomislio na svoju obitelj, odgovornost i shvatio da ću uskoro napuniti 40 godina. Znao sam da moram napraviti velike i ozbiljne promjene u svom životu”, napisao je Peterson na svojoj web stranici.

Višak kilograma počeo je utjecati i na njegovu produktivnost na poslu. Odlučan u namjeri da smršavi, počeo je vježbati dva puta tjednu i slijediti ketogenu dijetu koja se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti.

“Više ne osjećam žudnju za određenim namirnicama, a nisam ni nadut nakon jela”, otkrio je na Instagramu gdje bilježi svoju transformaciju i izvještava pratitelje o napretku.

Vrlo brzo je smršavio 45 kilograma i danas je inspiracija drugima.

“Što je teže doći do cilja koji ste si zadali, to ćete imati više samopouzdanja kad ga ostvarite. Počet ćete vjerovati da možete učiniti jako puno toga za sebe i svoj život”, poručio je.

Danas meso priprema na grill tavi na zdravim uljima kao što su maslinovo ili laneno i konzumira ga uz puno zelenog povrća. Iz prehrane je izbacio tjesteninu, a kruh i peciva zamijenio salatom. Ono što mu je posebno pomoglo u transformaciji je alkohol koji uopće ne pije.

“Ako vam nedostaje samopouzdanja, pokušajte pred sebe staviti neki fitness izazov”, njegova je poruka pratiteljima na Instagramu koje danas savjetuje temeljem vlastitog iskustva.

Pročitajte više