Poznata plus size manekenka podijelila packe: "Nemate vi pojma što je lijepo"

Foto: Instagram 

ISKRA Lawrence, jedna od najpoznatijih plus size modela na svijetu i opet je ovih dana podigla prašinu, no realno, pa netko je i morao. 

Kada je imala samo 15 godina Iskru su doslovno izbacili iz kompanije u kojoj je do tada radila kao model. Izbacili su je naravno jer nije bila dovoljno mršava, a ona je potom pokazala svima što je samopouzdanje i počela doslovno mlatiti lovu svojim plus size izgledom. Nakon nje i mnoge su druge cure počele sjati na modnoj sceni, unatoč tome što nisu, niti će ikada biti super skinny. 

I baš zbog toga te bi nam cure morale biti uzor. Zašto? Pa baš je to tako lijepo sročila Iskra u svom videu koji je pustila na Instagramu, a u kojem priča o naslagama, "rolicama", o koži, o naborima, o njihovoj prirodnoj ljepoti. 

"Svaki čovjek ih ima. Male, velike, nabore od kože ili nabore u kojima ima i masnih naslagama. Imamo ih svi, ali ih se sramimo. Zašto? Samo zato što mislimo da ih drugi nemaju? Samo zato što se trudimo sakriti ih, kao što ih skrivaju drugi? Samo zato što stalno vjerujemo slikama koje nam se prezentiraju? E pa ljudi, i vaše su naslage lijepe. Ne dajte da oni određuju vašu ljepotu.", rekla je u videu, a isto napisala i uz fotografije koje je objavila jednu uz drugu - na jednoj sjedi ležerno, s vidljivim "rolicama", a za drugu se pozerski ispravila i u sekundi uvukla trbuh.  

 

Da, možemo svi izgledati tako, ali ne izgledamo. Nitko od nas. I zato mislim da je vrijeme da konačno počnemo mijenjati formu ljepote, jer nema ničeg ljepšeg od onoga što nam je priroda dala, a taj trenutak slikanja i poziranja definitivno nije ni prirodan trenutak niti prirodan izgled. 

"Zar bi nas trebalo biti sram ležerno sjesti samo zato da svijetu ne pokažemo nabore koji nam se u toj pozi stvore na tijelu?", zapitala se i tako doslovno dala pljusku svim utegnutim fotografijama i pozama koje skrivaju pravu prirodu ljudskih tijela. 

"I vaši su nabori lijepi. Svi ste vi - lijepi takvi kakvi jeste!

 

Pročitajte više