Poznati voditelj prestao piti alkohol pa skinuo šest kilograma

POZNATO je da alkohol može biti poguban za struk. Samo nekoliko pića koja ćete si priuštiti uz druženje s prijateljima vikendom, mogu uništiti sav trud koji ste uložili u mršavljenje u proteklom tjednu. 

Toga je postao svjestan i poznati američki voditelj Andy Cohen pa se odlučio pozdraviti s pićima, a to je rezultiralo sa šest kilograma manje na vagi u posljednjih nekoliko mjeseci.

“Prilično sam kritičan prema sebi jer sam prisiljen gledati se u ogledalo zbog svih onih monitora koji se nalaze ispod kamera u koje gledam”, izjavio je 51-godišnji Cohen u emisiji ‘Watch What Happens Live’.

Zbog toga je shvatio da mora napraviti neke promjene.

“Ljetos sam shvatio da mi je odijelo usko i počeo paziti što jedem pa skinuo šest kilograma”, priznao je i dodao da se prvenstveno riješio koktela koji su bili sastavnica njegovog jelovnika.

Cohen je ranije imao periode kad je pokušavao dovesti tijelo u formu, a upravo mu je praćenje onoga što pije i jede najteže palo. 

“Život je prekratak da u njemu ne bismo uživali. Van forme sam uglavnom ljeti jer volim jesti hot dogove, hamburgere i sladoled i ne vjerujem u uskraćivanje bilo čega”, pojasnio je za The Cut.

Otkako je dobio sina Benjamina Allena u veljači, napravio je još jednu važnu životnu promjenu.

“Otkad sam postao tata, ne pušim marihuanu. Ne osjećam se ugodno, jednostavno nije vrijeme za to”, priznao je u razgovoru s Howardom Sternom.

Pročitajte više