Rebel Wilson je neprepoznatljiva: Ovo je režim prehrane i treninga kojem to duguje

OVU godinu glumica Rebel Wilson proglasila je svojom godinom zdravlja. Odlučila je do kraja 2020. transformirati tijelo te doći do 75 kilograma. Njene posljednje fotografije dokazuju da je na dobrom putu. Slijedi rigorozan režim prehrane i treninga kako bi postigla zacrtano. Dijetetičarka Kate Save za Daily Mail Australia izjavila je da vjeruje da je Rebel dosad skinula 18 kilograma.

"Pokušat ću izbjegavati šećer i junk food, što će biti teško. Zahtijeva svakodnevni trud i dosljednost, ali uporna sam", najavila je na početku 2020. u sklopu svog popisa novogodišnjih želja. 

Za pomoć oko tjelovježbe angažirala je trenera Jona Castana Acera. Jedan dan u tjednu se odmara, dok preostalih šest dana radi HIIT, ali i vježbe mobilnosti i otpora te diže utege. Njeni treninzi sastoje se od puno čučnjeva, iskoraka te trčanja po stepenicama. Koristi brojne rekvizite poput medicinske lopte.

"Ona nam pomaže da sigurno i efikasno osnažimo i stabiliziramo core, kralježnicu i leđne mišiće", kaže njen trener.

Na dan odmora trudi se napraviti 10 tisuća koraka. 

Što se prehrane tiče, nije fokusirana na brojanje kalorija, nego na unos vlakana. Tako prevenira glad, kontrolira šećer u krvi i dulje je sita. 

"Odlučna sam. Želim skinuti tjelesnu mast i postati zdravija osoba. Ne radi se o broju na vagi, nego o meni", rekla je za Today Extra.

Inače, Wilson je priznala da su je plaćali da bude krupnija za filmske uloge kojima se proslavila i stekla simpatije publike, ali to ju je dovelo do emocionalnog prejedanja jer je bila pod stresom.

Pročitajte više