Renata Sopek otkrila savršeni zdravi ručak: Pomaže čak i u borbi s depresijom

HRVATSKA Pamela Anderson, kako joj obožavatelji često tepaju, velika je zaljubljenica u zdrav život. Ova fitness trenerica i voditeljica cijeli život se brine o svome tijelu i nadahnuće je mnogima koji žele izgubiti višak kilograma. 

Da vježbanje s njom nikada nije monotono, dokazala je i jednom prilikom kada je objavila fotografiju na kojoj radi čučnjeve s utezima. No umjesto utega, tada je na šipku stao Bojan Medaković, s kojim Renata redovito vježba u teretani.

Osim zanimljivih načina izvođenja već viđenih vježbi, Renata na svom Instagramu redovito dijeli i zdrave recepte, a posljednji je izazvao posebnu pažnju.

"Danas je na jelovniku losos na posteljici od blitve", napisala je Sopek te objasnila zašto bi se ove namirnice trebale naći na svačijem jelovniku: "Losos obiluje omega-3 masnim kiselinama koje čuvaju zdravlje srca i krvožilnog sustava, a utječu i na neke oblike depresije. Također, sadrži selen što je iznimno važno svima s disbalansom štitnjače, koji ju žele "jačati" na prirodan način."

 

Pročitajte više