Saznajte tko trenira Victoria´s Secret Angels: Što čini da bi izgledale besprijekorno?

Foto: Pinterest

ZA BESPRIJEKORAN izgled velikog broja Victoria's Secret modela zaslužan je ovlašteni trener ekskluzivnog fitness studia u New Yorku, Justin Gelband.

Za prošlogodišnji Victoria's Secret Fashion Show on je fizički usavršio čak 9 ljepotica, odnosno čak 6 Victoria's Secret Angelsa. 
 
Justin je izjavio kako uživa u društvu modela koji su jedne od najljepših žena na svijetu.


Uloga osobnog trenera istih njemu predstavlja pravi blagoslov i veliko zadovoljstvo. 
 
Do 40-ih godina njegovog života Justin je prikupio više od 10 diploma i certifikata vezanih uz fitness treninge te prehranu i napominje kako ne postoji segment fitnessa u koji nije upućen. 
 
Svakoj ženi koju trenira Justin se u potpunosti posveti te napominje kako svaka djevojka koju on trenira može biti sigurna kako da će postići najbolje moguće fizičke rezultate.
 
Kaže kako su modeli koje trenira rođeni lijepi i vitki, međutim, kako također trenira i one djevojke koje su rođene s genetskim predispozicijama za nakupljanje suvišnih kilograma. 
 
Vrijeme potrebno za postizanje besprijekorne linije tijela određene djevojke u izravnoj je ovisnosti o njenim osobnim karakteristikama.

Justin je napomenuo kako je njegovim relativno novim klijenticama, Jasmine Tookes, Romee Strijd i Lais Ribeiro bilo potrebno 3 mjeseca da postignu zadovoljavajuću liniju tijela, dok njegova devetogodišnja klijentica Candice Swanepoel uz njegove naputke može postići besprijekornu fizičku spremu već za samo 3 tjedna. 
 
Treninzi koje kreira Justin traju oko 1 sat, a potrebno ih je izvoditi oko 4 puta tjedno. 
 


Njegovi treninzi izrađeni su s fokusom na vježbe za bedra i bokove.



S obzirom na veliko težinsko opterećenje s kojim su modeli nerijetko suočeni prilikom hodanja pistom Justin u treninge uključi i vježbe za ravnotežu te stabilnost s težinskim opterećenjima. 
 
Justin kaže da ga gotovo svakodnevno neka djevojka upita koje vježbe bi trebala izvoditi kako bi imala tijelo poput, na primjer, Karlie Kloss te da je njegov odgovor uvijek isti. On podrazumijeva da je svaka djevojka različita te da vježbe za postizanje određenih fitness rezultata moraju biti prilagođene potrebama određene osobe. 
 
Na pitanje osjeća li se konkurentska napetost između njegovih klijentica Justin je izjavio da određena doza napetosti postoji, međutim da on djevojke potiče da se natječu same protiv sebe. 
 


S obzirom kako se kod modela nerijetko Justin susreće s osjećajima nesigurnosti koji proizlaze iz potrebe da njihovo tijelo bude besprijekorno dok u njega gledaju milijuni ljudi, Justin modele također vodi kroz vježbe meditacije, istezanja i pilatesa.

Kaže da njegov posao nije samo pomoći djevojka da izgledaju dobro, već da se tako i osjećaju. Justinova zadaće je da se modeli osjećaju seksi kako bi ih publika kao seksepilne i doživjela.  
 

Pročitajte više