Scary Spice pokazala utegnuto tijelo u minijaturnom badiću i rasplamsala maštu

PJEVAČICA Melanie Brown koju mnogi pamte pod nadimkom Scary Spice odmor u Italiji iskoristila je za uživanje u ljetnim radostima. Dane provodi na suncu, a za odlazak na plažu ne libi se odjenuti minijaturni bikini životinjskog uzorka i pohvaliti utegnutim tijelom.

Ova 44-godišnja majka troje djece pokazala je trbušne mišiće koji su rezultat napornog režima stroge prehrane i tjelovježbe.

Prema pisanju časopisa The Sun, tijekom priprema za povratničku turneju grupe Spice Girls, čija je Melanie bila članica, ustajala je u 4:30 sati da stigne odraditi trening pod vodstvom osobnog trenera Donalda Romaina. 

Najomiljenije su joj vježbe za čvršći core koje uspije dovršiti u 15-ak minuta. Najčešće radi plank, trbušnjake i vježbe pri kojima koristi medicinsku loptu.

“Volim početi dan voćnim smoothiejem s kokosovom vodom i malo grčkog jogurta. Obično za ručak pojedem jednostavnu salatu s puno povrća, a za večeru biram puno proteina. Sad sam opsjednuta ljuto začinjenom piletinom uz salatu od limete i avokada”, otkrila je prije dvije godine za časopis Women’s Health.

Pročitajte više