Slavna ljepotica otkrila 4 treninga za što brže topljenje kilograma

Foto: Instagram

PJEVAČICA se vratila u staru odjeću.

Britanska pjevačica Cheryl Cole danas se opravdano smatra jednom od najljepših žena u zabavnoj industriji, a prije 5 mjeseci joj se ispunila velika želja- postala je majka.
 
 
Cheryl je tada rodila sina Beara, kojeg je dobila s 10 godina mlađim izabranikom i kolegom Liamom Payneom, a tek se prošloga tjedna po prvi put pojavila u javnosti nakon poroda te pritom oduševila izgledom.
 
No, to nimalo ne čudi. Dobro je poznato da se mnoge slavne ljepotice nakon poroda u samo nekoliko mjeseci pa čak i tjedana vraćaju u stare konfekcijske brojeve, kako bi se što prije mogle vratiti na posao, crvene tepihe i naslovnice.
 
 
Kako je otkrio izvor blizak Cheryl, novopečena mama naporno je vježbala dok je njezin sinčić spavao, a njezina rutina uključivala je sljedeće: plivanje, boks, jogu i pilates, a sve pod budnim okom privatnog trenera.
 
 
"Cheryl se diže sat vremena prije sinčića, i to svako jutro, kako bi imala dovoljno vremena za tjelovježbu. No, ni tijekom dana ne miruje. Kada god stigne, napravi pokoji trbušnjak", navodi se u Cover časopisu.
 
 
I dok joj se neki dive jer se u nekoliko mjeseci vratila u konfekcijski broj 36, postoje i oni koji tvrde da je pjevačica previše opsjednuta izgledom i kako bi trebala uživati. "Previše je nesigurna u svoj izgled, no sve je to dio života nakon poroda", može se čuti s raznih strana.
 
 
No, na kraju dana, najvažnije je kako se ona osjeća u svom tijelu, a ako je zadovoljnija s kojim kilogramom manje, nitko nema pravo to komentirati. U svakom slučaju, Cheryl je još jedan dokaz da se sve stigne kad se hoće, a to je svakako pohvalno!

Pročitajte više