Tajna linije princeze Beatrice krije se u kombinaciji trčanja i uravnotežene prehrane

Foto: EPA

PRINCEZA Beatrice godinama je radila na svojoj impresivnoj figuri. 34-godišnjakinja naporno radi kako bi sačuvala mišićnu masu, a omiljeni oblik rekreacije joj je trčanje. Naime, Beatrice je strastvena trkačica i jedina je članica kraljevske obitelji koja je trčala Londonski maraton.

2010. godine posvetila se pripremama za maraton, u čemu joj je pomogla trenerica Nadiya Fairweather.

"Trenirale smo po snijegu, kiši i blatu. Bila je stvarno predana", izjavila je Fairweather.

Princeza Beatrice rodila je u jesen 2021. i brzo se vratila u formu. Iako je prehrana jedna od tajni njenog uspjeha, radila je i postnatalne vježbe, nakon čega se fokusirala na tonus, snagu i oblik tijela. Kardio vježbama je potaknula sagorijevanje kalorija.

"Sigurna sam da je bilo puno čimbenika koji su doprinijeli impresivnom gubitku težine princeze Beatrice nakon poroda. Jedna od stvari koje značajno pomažu je dojenje. Iako težina koja se može izgubiti dojenjem varira od osobe do osobe, obično bi pojedinac mogao sagorjeti između 500 i 700 kalorija dnevno", objasnila je liječnica Charlotte Norton za britanski Express.

Princeza od Yorka konzumira nemasne proteine, jaja i mliječne proizvode, ali i pazi na dovoljan unos vode kako bi potaknula ispiranje toksina iz tijela i ubrzala metabolizam.

"Za one koji redovito vježbaju prije trudnoće sasvim je uobičajeno da nastave i u trudnoći, ako je ona zdrava i uredna. To može pomoći u gubitku kilograma nakon poroda, što je princeza Beatrice i dokazala", zaključila je dr. Norton.

Pročitajte više