The Rock otkrio ključnu stvar za uspostavljanje ravnoteže među životnim obvezama

VJEROJATNO se na prste jedne ruke može nabrojati broj profesionalnih hrvača koji su se počeli baviti glumom i postigli golemi uspjeh na tom području. Mnogi su pokušali, ali Dwayne Johnson služi kao posebna inspiracija. On nije samo postao glumac, već je jedan od najplaćenijih, a može se pohvaliti i velikim brojem projekata na kojima je radio i o kakvima brojni mogu samo sanjati.

Ušao je i u poduzetničke vode, a s obzirom na to da je toliko zaposlen, The Rock pronalazi vrijeme još i za treninge i obitelj. U nedavnom videu koji je objavio na Instagramu The Rock je otkrio kako uspijeva uskladiti sve svoje poslovne projekte s obiteljskim obvezama.

Tajna uspjeha je često u traženju pomoći

Kao prvi korak navodi iskrenost o tome koliko je teško postići tu ravnotežu kada se nosite s užurbanim životom punim osobnih i profesionalnih obveza. "Puno je lakše reći nego učiniti", rekao je Johnson. "Kao i brojni od vas, imam djecu koju treba odgajati, hraniti, račune koje treba platiti, hranu koju treba staviti na stol, odnose koje treba održavati, posao koji treba voditi, teško je", kaže.

Kao ključne alate za postizanje ravnoteže usred svih tih obveza naveo je disciplinu i komunikaciju. "Primijenite disciplinu da biste se brinuli o sebi", rekao je i dodao: "Ako komunicirate s drugima oko sebe, kažete im kad trebate pomoć u postizanju ravnoteže, iznenadili biste se koliko brzo će ljudi pristupiti da bi vam pomogli."

"Moraš voditi računa o onome što ti omogućuje da radiš ono što radiš, a to si ti. Zato se pobrini za sebe i pronađi tu ravnotežu", zaključio je.

Pročitajte više