Tip 30 dana trenirao kao Mike Tyson kako bi provjerio može li postati vrhunski boksač

YOUTUBERU Tyleru Oliveiri nisu nepoznati kondicijski izazovi koji ga tjeraju da testira fizičke granice. Tako se dosad okušao u različitim izazovima, poput onih u kojima je proveo 24 sata trčeći na traci za trčanje, dizao utege pod vodom i pokušavao odraditi zloglasni trening One Punch Man.

Ništa izazovniji nije ni posljednji izazov.

U svom najnovijem videu Tyler si postavlja prilično visok cilj: postati što bolji boksač u roku od 30 dana. Kako bi ostao motiviran, okreće se jednom od najpoznatijih svjetskih velikana ovog sporta - njegova inspiracije nije nitko drugi nego svjetski prvak u teškoj kategoriji Mike Tyson.

Nije tajna da Tyson i u 54. godini nastoji biti u najboljoj formi pa je Tyler odlučio udružiti snage s boksačkim trenerom Rickyjem kako bi savladao Tysonov stil borbe "peekaboo", koji uključuje cijelo vrijeme držanje ruku podignutih na licu i opsežne sparinge, prenosi Men's Health.

Nakon samo nekoliko dana YouTuber je priznao da ga prsti toliko bole da jedva tipka, ali i da su mu podlaktice oslabile. Ipak, nakon nekog vremena je vidljiv napredak u njegovim treninzima. Uključuje više kardio treninga u svoju rutinu i počinje vježbati neke složenije borbene taktike, a zatim svoje novostečeno znanje testira protiv Kirbyja, jednog od boksača u njegovoj teretani.

No je li mjesec dana intenzivnog boksačkog treninga dovoljna priprema za suočavanje s iskusnim borcem? Pogledajte video kako biste saznali.

 

Pročitajte više