Tom Cruise besprijekornu formu u 60. duguje ovim pravilima

Foto: Shutterstock

NA premijeri novog hit filma Top Gun: Maverick, koja se održala u Londonu, Tom Cruise je privukao pozornost javnosti svojim galantnim postupkom, pomogavši Kate Middleton pri penjanju uz stube prekrivene crvenim tepihom.

Također je plijenio poglede zbog svog nevjerojatnog izgleda u 60. godini, a opće je poznato da genijalni glumac sam izvodi sve svoje filmske vratolomije. Nevjerojatne vještine i formu može zahvaliti ovim navikama u koje se kune:

Jede hranu sa žara

Filmska zvijezda ne konzumira prženu hranu. Prema Men's Healthu, Cruise se drži hrane pripremljene na niskim temperaturama i uglavnom na žaru. Razlog je taj što hrana kuhana na visokim temperaturama može uzrokovati kroničnu upalu i ubrzati starenje, kako piše Eat This, Not That.

Preskače ugljikohidrate

Cruise se trenutno drži dijete od 1200 kalorija dnevno koja isključuje ugljikohidrate. Ipak, tog se pravila nije držao uvijek. Svojedobno je uživao u carbonari, podijelio je i svoj recept i proglasio se kraljem carbonare.

Uživa u zdravim grickalicama

Prema Newshubu, filmska zvijezda jede gomilu malih zalogaja tijekom dana, uključujući smrznute sušene organske borovnice i orašaste plodove. Njegov kolega Simon Pegg također je otkrio da je Cruise ponudio usluge svog osobnog kuhara cijeloj glumačkoj ekipi dok su snimali Nemoguću misiju.

Neke od grickalica po ukusu Toma Cruisea su datulje s maslacem od kikirikija posute kokosom, kao i okruglice od tartufa.

Izbjegava šećer

Šećer je zabranjen za Cruisea, pogotovo kad aktivno radi na filmovima.

Pročitajte više