Trener J.Lo tvrdi da je ova vježba sve što trebate za savršen izgled gornjeg dijela tijela

Foto: Instagram

ZBOG trenera i ove perfektne vježbe doznali smo veliku tajnu savršenog izgleda prelijepe J.Lo

Jeste li se ikad zapitali kako slavne žene poput J.Lo, Kate Upton i Heidi Klum unatoč godinama ostaju toliko zgodne i čvrste? Naravno, pravilna briga oko zdrave prehrane i dobra doza vježbanja apsolutno su obavezne, no čak i kad ovladate tim rutinama, ne znači da će baš svaka vježba i svaka vrsta prehrane biti najbolja za sve.

Osim ako pričamo o univerzalnim, dokazano savršenim vježbama kojima sigurno nećete pogriješiti. 

Tako tvrdi i David Kirsch, poznati trener slavne J.Lo koji je već godinama tjera na jednu vježbu kojom se savršeno jača, kako on kaže, "sve od struka na gore". To je vježba u kojoj morate angažirati mišiće ruku, trbušne i prsne mišiće te mišiće leđa i ramena, a kako se vježba izvodi na BOSU lopti, dodatno jača stabilnost i snagu cijelog gornjeg dijela tijela.


"To je doista sveobuhvatna vježba", rekao je Kirsch za magazin Self te je spremno pokazao kako se vježba Spiderman push-up izvodi na BOSU lopti, a svima koji se odluče za nju savjetuje da je rade kao samostalnu vježbu jer će i u tom manjem obimu treniranja pružiti dobre rezultate. 

Doduše, kako je vježba prilično teška za pravilno izvođenje u većem broju ponavljanja, trener J.Lo savjetuje da prvo dobro pripremite tijelo na nju, i tek kad dobro ovladate običnim plankom i sklekovima, a potom i lakšim varijacijama težih verzija takvih vježbi, pokušate dalje napredovati upravo Spiderman push-upom.

Ako ste već spremni za ovaj napredni korak u jačanju snage tijela i vidljivijem definiranju mišića ruku, trbuha, prsa, ramena i leđa, izvodite je upravo ovako kako savjetuje trener slavne ljepotice.

Zbog svega što čini za svoje tijelo, nije ni čudo da Jennifer Lopez uopće ne stari

 

Pročitajte više