Trener Scarlett Jonahsson otkrio pravu tajnu njene savršene linije

Foto: Instagram 

NE MOŽETE ni zamisliti kako je raditi sa slavnim osobama koje su pritom još i mame - naći vrijeme za njih, očekivati da će biti posvećene treningu i da će uopće moći pronaći kojih pola sata za vježbu - to je stvarno težak zadatak i zato tu nema mjesta za razmišljanje.

Kada dođu na trening treba djelovati odmah i smisliti im takve treninge da u 10-15 minuta odradie isto, čak i više nego kad bi za vježbu odvajali više vremena. 

Danas smo već donijeli "zlatnu" minutažu koje se drži zvijezda Star Treka Zoe Saldana, pa joj dodajemo i rutinu kojom zgodna mama Scarlett održava svoju liniju i svoje mišiće.  

Tajnu je zapravo otkrio njen trener, poznata fitness faca među slavnima Don Saladino, koji trenira i Blake Lively te Ryan Goslinga, s kojima prakticira sličan pristup no kako je njegova "muza" Scarlett prava "štreberica" koja neće napraviti stvari do pola, čak i kada nema vremena, za nju je smislio ovakav trening. 

Traje samo 15 minuta, a sastoji se od "samo" 6 vježbi. taman da u tih 15 minuta odradi sve 3 serije, bez odmora i nakon 15 minuta je gotova! S kojom minutom više-manje zbog laganog zagrijavanja prije i istezanja poslije ovog kratkog, ali jakog treninga. 

1. Split-čučanj na klupici ili bez, s utezima ili bez - 10 ponavljanja

 
2. Sklekovi - 10 ponavljanja
 
3. Standing alternating dumbbell rows - 10 ponavljanja svaka ruka 



4.  Side plank na laktu - 30-60 sekundi na svakoj strani
 
5. Romanian deadlift - 10 ponavljanja 

 
6. Reverse Crunches - 10 ponavljanja 
 
 
  

Pročitajte više