Trenerica Kim Kardashian otkrila detalje o tome koliko ona doista vježba

Foto: Instagram

ONA je bivša bodibilderica.

Nikad neću zaboraviti dan kad su me nazvali i pitali: "Jeste li na raspolaganju da trenirate Kim od ponedjeljka?" ispričala je portalu Health bivša bodybuilderica Melissa Alcantara i sadašnja trenerica slavne Kim koja sigurno neće prestati vježbati ni sada, iako im je stigla treća beba. Sudeći prema tome koliko vježba, teško da će sad odjednom prestati.

Za nekoliko dana Alcantara je upoznala Kim Kardashian i odmah su se "našle". Alcantara se uskoro preselila u Los Angeles, gdje je na puno vrijeme zaposlena kao njena trenerica i savjetnica u prehrani. 

"Kim mi je odmah rekla: 'Volim svoje tijelo. Volim svoje obline i bokove, ali želim više mišića i naglašene noge.'"

Kako je ispričala novinarima, ujutro se nalaze već u 6 sati i najčešće  rade ciljani trening za neko područje - ramena, bicepse, tricepse, prsa, leđa, a tri dana obavezno posvećuje nogama. Rade i kardio treninge s kraćim treninzima snage, a ponekad samo odu u dugu šetnju.

"Ona je luda za njima, a ujedno i mrzi dane kad radi vježbe za noge. Zna da joj trebaju, a jako su joj naporne, ali svaki put tako se nabrije na njih da na kraju uživa u tom naporu."


I ostvaruje odlične rezultate. Ne samo na nogama. "Njeni su se tricepsi jako promijenili posljednjih nekoliko mjeseci. Usredotočena je, ima cilj i zato ne posustaje".

Njih dvije povezalo je i iskustvo nakon trudnoće

Alcantara ima dijete od 6 godina, a kad je rodila bila je drastično drugačija nego danas. 

"Kad smo se upoznale, Kim mi je rekla da je umorna od malih dijeta", kaže Alcantara, "no nije htjela biti mršava. Željela je imati mišiće i osjećati se snažno. A htjela je pronaći mjeru koje će se moći držati cijeli život."

Kada je riječ o prehrani, Alcantara surađuje s njenim timom kuhara, šalje im recepte i planove obroka kako bi osigurala da zvijezda jede uravnoteženu količinu proteina, ugljikohidrata i masti.

Tipičan dan obično sadržava zobene pahuljice s borovnicama ili palačinke za doručak, za ručak piletina, slatki krumpir i povrće, a za večeru ribu i povrće.

Kod nje nema krekera i kolačića, a za to se brine i Alcantara koja želi da jede hranu koja se kuha svaki dan i nije iz kutije.

Ponekad si doduše priušti malo kruha od banana, ali se uglavnom pridržava zdravog režima.

"Nedavno mi je rekla da je pojela malo krumpirića koji su joj bili masni i teško su joj sjeli na želudac, tako da joj se uopće više ne jedu takve stvari", ispričala je i dodala još jednu zdravu posljedicu takvog života.

"Njena djeca gledaju koliko vremena posvećuje vježbanju, što će sigurno pozitivno utjecati i na njihovo razmišljanje o zdravom i aktivnom životu."

 

 

Pročitajte više