Tri vježbe koje jamče super zategnute ruke kakve ima Victoria Beckham

Foto: EPA

VICTORIA Beckham ovoga tjedna na Instagramu je podijelila detalje o svom novom beauty proizvodu koji lansira na tržište, ali većina se nije mogla nadiviti njezinim rukama. Dizajnerica je odjenula bijeli top bez rukava i pokazala oblikovana ramena i bicepse, zbog čega joj je jedan obožavatelj napisao: "Izgledaš jako fit."

Već je poznato da Beckham ima prilično strog režim treninga. Svakoga jutra trenira od 5:30. Za The Guardian je izjavila da radi puno plankova kojima jača core, a nakon 45-minutnog preznojavanja, otrči 7 kilometara na traci i nekoliko vježbi za noge i ruke. 

Prema trenerici Gemmi Bass-Williams, ako želite super zategnute ruke poput članice grupe Spice Girls, evo koje vježbe se isplati raditi.

"Za sklekove koristite otpor i težinu vlastitog tijela te gradite mišiće ruku. Sklekovi rade na bicepsima, tricepsima, ramenima, prsima, leđima i trbušnim mišićima", rekla je.

Druga vježba koju preporučuje je plank.

"On jača gornji dio tijela, što će vam osigurati mišićaviji izgled", kaže Bass-Williams.

I za kraj, vježba koju Victoria vjerojatno radi su triceps dipsevi koji toniraju stražnju stranu ruku i grade snagu u ramenima.

Pročitajte više