U 5 mjeseci izgubila je 45 kilograma zbog straha da će umrijeti

Instagram

JANIELLE Wright je poznata na društvenim mrežama zbog objava o stilu i ljepoti. No u posljednje vrijeme ova 28-godišnja influencerica češće objavljuje selfije iz teretane. U nedjelju je pokazala napredak koji je postigla od 1. siječnja kad je krenula na dijetu. U 5 mjeseci uspjela je smršavjeti gotovo 30 kilograma.

“Potpuno prirodno”, napisala je. “Pokreni se i napravi promjenu.”

Wright je za health.com ispričala kako je sve počelo. Motivirana svojom 3-godišnjom kćeri Novah, donijela je novogodišnju odluku da će izgubiti 45 kilograma do kraja godine.

“Težila sam 152 kilograma i bojala se da neću živjeti dovoljno dugo da je vidim kako sama veže cipele”, objasnila je. “Željela sam biti bolja zbog nje i živjeti za nju.”

U videu koji je objavila na YouTubeu s fanovima je detaljnije podijelila svoju priču.

“Nikad nisam težila više. Nisam htjela umrijeti”, rekla je.

Kako bi došla do željenog cilja, Wright je odabrala dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata. Jela je puno povrća i proteina, kao i hranu koja sadrži zdrave masti poput lososa i tune. 

No ključ njenog uspjeha bio je povremeni post, smatra. To je metoda kojom se određeni broj sati u danu posti, a ostatak vremena normalno jede.

“Kad prekinem post, obično pojedem dva ili tri bjelanjka, dva komada slanine i kobasicu, voće, špinat, pečenu piletinu.”

Wright je počela koristiti traku za trčanje na kojoj hoda 45 minuta pod nagibom. U svoju rutinu ubacila je i 25 minuta vježbi visokog intenziteta.

Na pitanje kako ima vremena zdravo se hraniti i vježbati svakoga dana, odgovorila je: “Nađem vremena za ono što mi je važno i što želim. Ovo je sada moj stil života.”

Pročitajte više