U ova dva trika za uljepšavanje se Gwen Stefani kune

Foto: EPA-EFE

OD platinasto plavih pramenova i kompletnog izgleda inspiriranog punkom pa do krvavo crvenih usana, Gwen Stefani plijeni pažnju javnosti izgledom i glazbom još od ranih devedesetih. Svijet ju je upoznao kao pjevačicu snažnog vokala grupe No Doubt.

Godinama nakon toga Stefani se i dalje brine i radi na svom izgledu, uz rad na glazbenim projektima. Njen stil je autentičan, a pokrenula je i vlastiti brend proizvoda za ljepotu. "Ljudi su me upozoravali o kreiranju linije proizvoda za ljepotu, ali nisam marila za to. Znala sam da je jedina stvar koja će moj brend učiniti drugačijim autentičnost, za koju sam uvijek bila spremna, još otkad sam bila djevojčica. Osjećam da definitivno radim ono što sam uvijek trebala raditi", rekla je u intervjuu za Glamour.

Stefani je samozatajna ljubiteljica šminke i priznaje da je to nešto o čemu bi mogla stalno pričati

Ima i zavidne vještine po pitanju šminke jer izgled crvenih usana može usavršiti pomoću ruža za manje od minute. Kad je riječ o pravilu ljepote u koje se zaklinje, radi se o precrtavanju usana. "Kad sam tek naučila to raditi, moja djeca su me prozivala zbog toga i ispitivala što sam uradila s usnama, vjerujući da se radilo o operativnom zahvatu. U tinejdžerskim su godinama pa shvaćaju te stvari. Uvjeravala sam ih da je to samo šminka."

Stefani također dodaje da je beauty trik koji je nedavno otkrila uređivanje obrva prije stavljanja podloge na lice. "To je zaista sjajan način za početak jer vaše obrve uokviruju vaše lice. Dakle, ovisno o tome želite li ih istaknuti ili ne, to je nešto što mi je puno pomoglo", objasnila je.

Pročitajte više