Uršula Tolj u bikiniju pokazala laskavu figuru: "Boginja"

URŠULA Tolj već uživa u ljetnim radostima. HRT-ova voditeljica i urednica otputovala je na Jadran, gdje dane provodi sunčajući se i kupajući, a s nekoliko fotografija počastila je i svoje pratitelje na Instagramu.

Odjevena u bikini, pozirala je u moru i pokazala zavidnu figuru. Obožavatelji su je odmah zasuli komplimentima te joj poručili da izgleda kao "boginja".

Inače, u intervjuu koji je prije dvije godine dala za Gloriju Tolj je poručila da "na pragu pedesete nije kasno za ljubav, minice i poziranje u badiću".

"Važno je naučiti voljeti sebe", rekla je tada te otkrila da liniju održava zdravom prehranom i vježbanjem na takozvanoj vibracijskoj ploči dva puta tjedno.

"Imam sreće da najviše volim jesti voće i povrće, a uz to mi je i metabolizam brz. Nikad nisam bila na dijeti niti ih podržavam. Često ih je vrlo teško provesti, a kad se vratiš u normalu, vrate se i kilogrami. Mislim da je jedino rješenje uravnotežena prehrana. Ja posebno izbjegavam grickalice i gazirane sokove. I to ponajprije radi zdravlja, a onda i radi linije", pojasnila je.

Kao dio tijela kojim je najzadovoljnija navodi trbuh, na kojem trudnoće nisu ostavile nikakav trag.

Pročitajte više