Will Smith želi tijelo dovesti u formu i počinje snimati dokumentarac o svom putu

Foto: Armando Gallo via Guliver Image

WILL Smith spreman je vratiti se u formu, a svoju transformaciju će dokumentirati. 52-godišnji glumac pozirao je u gaćicama i objavio tu vijest.

"Ovo je tijelo u kojem sam prošao kroz pandemiju i nebrojene dane proveo u smočnici. Volim ovo tijelo, ali želim se osjećati bolje. Nema više ponoćnih muffina. To je to! Dovest ću se u najbolju formu života", pojasnio je.

U partnerstvu s YouTubeom od iduće godine moći će se pratiti dokumentarac u kojem će biti prikazano njegovo putovanje.

"Smith se izazvao kako bi poboljšao svaki aspekt svoje kondicije, od agilnosti i snage do oporavka. Pritom se udružuje s gostima, uključujući profesionalce, znanstvenike, stručnjake i vrhunske kreatore YouTubea", navodi se u priopćenju.

Ova objava osvanula je na njegovom profilu samo dva dana nakon što je pokazao svoju figuru te rekao da je u "najgorem stanju u životu". Dobio je podršku svojih obožavatelja i brojnih prijatelja da to promijeni.

Smith je inače prošao kroz brojne transformacije za filmske uloge u kojima se pojavio. Najpoznatija je ona iz 2001. kad se pripremao za ulogu boksača Muhammada Alija u biografskom filmu Ali. U filmu Ja sam legenda iz 2007. pokazao je isklesane trbušnjake.

Uz Smithovu seriju, YouTube je najavio i nadolazeće dokumentarne serije s Alicijom Keys, popularnom kreatoricom Lizom Koshy i rap grupom Migos.

Pročitajte više