YouTuber pokušao 24 sata pratiti suludi ritam Marka Wahlberga: Buđenje u 2:30 sati...

NIJE tajna da se glumac Mark Wahlberg pridržava ozloglašenog strogog načina prehrane i dnevnog rasporeda. Kada je prvi put progovorio o tome da njegov dan započinje već u 2:30 sati, naišao je na brojne kritike.

No njegov ritam je mnoge zaintrigirao pa su ljubitelji fitnessa već tada počeli iskušavati ekstremni režim i na samima sebi. Tako je YouTuber Will Tennyson to iskustvo nazvao potpuno "ludim" i zaključio je kako ga više nikada ne želi ponoviti. Ipak, YouTuber Jesse James West vjeruje da ima dovoljno discipline da tijekom cijelog dana bez problema prati ritam Marka Wahlberga.

Prvo što Wahlberg učini nakon buđenja, oko 2:45, je molitva, pa West za to vrijeme meditira prije nego što se baci na pripremanje doručka.

"Zapravo je moje stanje uma bilo odlično. Razumijem zašto to radi ujutro. Sviđa mi se, ali možda ne baš ovako rano", zaključio je YouTuber.

Zatim pojede svoj prvi obrok u danu, zobene pahuljice s maslacem od kikirikija i borovnicama, prije nego što se pozabavi svojim prvim treningom. Iako je mislio da će mu ranojutarnji trening teško pasti, bilo je potpuno drugačije. Nakon toga slijedi drugi doručak, tuširanje te neplanirani kratki odmor. Idući na redu je golf, još jedan obrok pa ledena kupka.

Već u 10:30 sati slijedi još jedan kompletan obrok: piletina, jaja i salata.

"Osjećam se kao da je 16 sati iako je tek 10:30. Sviđa mi se taj osjećaj jer se osjećam kao da sam toliko toga napravio, ali sam istovremeno nekako zbunjen, nemam percepciju vremena", zaključio je Jesse.

Ipak, poslijepodne, u vrijeme kada glumac obavlja poslovne pozive i sastanke, YouTuber je zauzet kratkim odmorom. Oko 16 sati, kada je vrijeme za drugi trening, Jesse priznaje da je iznimno iscrpljen. Nakon još jednog obroka, na rasporedu se nalazi samo još jedna stvar - odlazak na spavanje oko 19:30 sati, piše Men's Health.

Iako ne planira dugoročno slijediti ovakav ritam, kaže kako vidi prednosti ranijeg buđenja i činjenice da tako stignete napraviti puno više stvari tijekom dana.

Pročitajte više