Youtuberica izvela ludu fitness rutinu hit glumca: Početak u 2:30 ujutro, kapa dolje

VJEŽBALA je kao The Rock, provodila intenzivne treninge za trbušnjake od 1000 ponavljanja koje obožava Jennifer Lopez, plakala prateći ritam Chrisa Hemswortha, a sad se uhvatila u koštac s ludim ranojutarnjim režimom vježbanja hit glumca Marka Wahlberga. Youtuberica i osobna trenerica Lucy Davis očito jako voli izazove.

Noćna rutina

Wahlberg je poznat po svojoj strogoj jutarnjoj rutini, a dan započinje alarmom tako rano da se tu vjerojatno zapravo radi o noćnoj rutini jer ustaje u 2:30 poslije ponoći. 30 minuta provodi u molitvi, nakon toga doručkuje jaja, zobenu kašu s maslacem od kikirikija i borovnicama. Prvi trening počinje u 3:40.

Lucy je sve dosljedno provodila i oko 10 sati ujutro je zijevala. "Tako sam umorna. Sad idem na kavu. Nisam popila kavu kad sam se probudila jer je ne mogu piti tako rano."

Nakon kave je otišla u teretanu. "Postoje četiri vježbe zagrijavanja", kaže ona prema kameri prije nego što se upusti u jednu od njih. Svaku od vježbi zagrijavanja treba raditi dvije do tri minute za ukupno 12 minuta zagrijavanja.

"Osjećam se jako umorno, nemam energije. Vjerojatno ne pomaže to što on ide na spavanje u 19:30, a ja sam otišla spavati u 22:30", kaže. "Žalim zbog svoje odluke."

Trening

Započinje sklekovima na podu držeći uteg na leđima, nakon toga slijedi vježba koju zovu "mrtva buba", a aktivira trbušne mišiće. Poslije toga odrađuje rumunjsko mrtvo dizanje jednom nogom, vježbu za koju Lucy kaže da ju je jako zahtjevno raditi s trakom za otpor.

Uzdahnuvši, Lucy je zaključila da se osjeća "fizički bolesno" i kaže da joj kava koju je popila tako rano ne pomaže.

Vrativši se u program treninga, odrađuje vježbu koja se zove farmer's carry, a sastoji se od toga da hoda s teškim utezima u obje ruke. Ova vježba joj se jako svidjela i potvrdila je da bi je rado uključila u svoju rutinu jer joj pomaže izgraditi snagu stiska, a to pridonosi boljem izvođenju vježbi snage.

Zatim izvodi nekoliko pokreta mrtvog dizanja s girjom, odradivši tri dobra seta od kojih su je u konačnici noge ubijale, kako kaže.

Na kraju treninga prihvatila se bicikla i odradila 5 rundi po 30 sekundi ubojitog tempa i 30 sekundi pauze.

"Trening je trajao sat i osam minuta", zijevnula je u autu na kraju. "Želim reći da je bilo dobro, ali nije bilo baš ugodno vježbati u 3:40 ujutro. Također, kako sam se približavala kraju treninga, postajala sam sve umornija, a u teretani je bilo sve više ljudi. Svi su bili tako bučni i energični, a ja sam...", zaustavila se i zijevnula na kraju.

"Kapa dolje", Lucy je odala priznanje Wahlbergu i završila video.

Pročitajte više