Zanosna Margot Robbie otkrila kojoj vježbi, ali i kojim navikama duguje vitku liniju

TIJEKOM posljednjeg desetljeća dizanje utega postalo je popularno i među ženama, a pristalice ove vježbe često ističu zdravstvene i estetske blagodati podizanja utega.

Mnogim je ženama dizanje utega zabavno i pruža im osjećaj osnaživanja. No, Margot Robbie nije jedna od tih žena. U razgovoru za Women's Health australska glumica je priznala da "nije ljubiteljica" dizanja utega, već da više voli pilates, ples i tenis.

"Zbilja sam se zaljubila u pilates kad sam se preselila u Los Angeles 2013. godine i uvijek se osjećam puno bolje nakon dobrog istezanja", ispričala je Robbie te je dodala: "Kad se ne pripremam za uloge, radije radim treninge koje stvarno volim, kao što su satovi plesa ili igranje tenisa s prijateljima."

David Higgins je njezin osobni trener još od 2016. godine te se i on zalaže za pristup vježbanju temeljen upravo na pilatesu.

"Učim svoje klijente o tome kako se njihovo tijelo treba kretati, funkcionirati, osjećati te ih učim mobilizaciji, istezanju, angažmanu, aktivaciji jezgre, snazi ​​gluteusa", rekao je Higgins za Insider.

Prema njemu, fokus je na poboljšanju držanja tijela, disanja i svih neravnoteža u tijelu. Sve to je početna točka. Naime, Higgins mijenja Margotine treninge ovisno o ulozi za koju se priprema, piše Insider.

Osim toga, Margot je otkrila i da slatkiše već godinama zaobilazi te da je konzumaciju ugljikohidrata svela na minimum.

"Za doručak najčešće jedem zobenu kašu, a tijekom jutra popijem i smoothie kojim podižem imunitet. Za ručak najčešće jedem salatu od piletine, dok mi je tuna odrezak s batatom omiljena večera", ispričala je glumica.

Osim vode, Margot Robbie kroz dan konzumira velike količine čaja.

Pročitajte više