Žena tvrdi da se uz pomoć bizarnog trika riješila migrene u četiri minute

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Andrea Eder podijelila je bizarnu tehniku koja joj pomaže da se riješi migrene u samo četiri minute. Objavila je video u kojem vrućom vodom polijeva svoja stopala.

"Upravo sam naučila da se ovako možete brzo riješiti migrene. Uzmite vruću vodu i potopite stopala u nju", rekla je pratiteljima.

Eder napominje da dugo pati od migrena i da je isprobala brojne trikove kako bi ih ublažila. Ovaj trik je vidjela na TikToku i odlučila ga isprobati. Tvrdi da djeluje.

"Prije četiri minute nisam mogla gledati. Zahvalna sam ljudima koji su ovo podijelili jer su mi spasili život", dodala je u videu koji je skupio više od 20 milijuna pregleda.

@andreaeder

Tiktok university is where its at !!!

♬ original sound - Andrea Eder

Nema znanstvenih dokaza da topla voda, bilo pod tušem ili u kadi, pomaže kod migrena. Međutim, može pomoći u smanjenju napetosti u tijelu i smanjenu stresa, čestih uzroka migrene.

Zašto se javljaju migrene?

Migrena je vrsta glavobolje koja uzrokuje jaku, pulsirajuću bol, obično na jednoj strani glave. Može trajati satima ili čak danima. Žene imaju tri puta veću vjerojatnost da će patiti od migrena nego muškarci. Neka istraživanja sugeriraju da bi krivac za to mogla biti smanjena razina estrogena, do koje obično dolazi kada žena ima mjesečnicu. Simptomi su različiti, ali migrene često prate mučnina, povraćanje i osjetljivost na zvuk i svjetlo.

Još uvijek nije jasno što uzrokuje migrene, ali neki okidači uključuju menstruaciju, pijenje alkohola ili kave, stres, nedovoljno sna, promjene vremena, određenu hranu i lijekove.

Pročitajte više