Zvijezda hit serije 90-ih pokazala fantastičnu figuru u 49. godini

Foto: EPA

SVIMA koji su gledali originalni Beverly Hills zasigurno je za oko zapela seksepilna Tiffani Thiessen, koja je u toj seriji glumila fatalnu Valerie Malone. Onima malo starijima poznata je još od svojih tinejdžerskih dana kao Kelly Kapowski iz serije Saved By The Bell. Iako su od tih uloga prošla desetljeća, Thiessen, sudeći po njenoj figuri, nije ostarjela ni dana. Glumica u 49. godini izgleda bolje nego ikad. Pozirala je u kupaćem kostimu pa raspametila svoje obožavatelje koji su je zasuli komplimentima na račun vitke linije.

"Opa, zar se snimaju novi nastavci Baywatcha", "Inspiracijo", "Goriš", riječi su koje su se nanizale u odjeljku za komentare.

Thiessen ima dosljednu fitness-rutinu.

"Tjelovježba pomaže sa svime, ima fantastičan učinak na moj san. Ako ne vježbam, osjećam značajnu razliku. Teže mi je zaspati i ne spavam kvalitetno", izjavila je za Self.

Ponedjeljak, srijeda i petak rezervirani su u kalendaru poznate glumice za treninge snage i HIIT, dok utorkom i četvrtkom pohađa satove pilatesa. Vikendom obično planinari. U pandemiji je bila zaljubljena u treninge na Pelotonu.

"Doručkujem avokado na tostu, uglavnom svako jutro. 80 posto vremena jedem zdrave i hranjive stvari, a 20 posto vremena sam avanturistica", dodala je govoreći o svojim prehrambenim navikama.

Pročitajte više