Chiara iz Hell's Kitchena počela raditi kao privatni chef: "Financijski mi je dobro"

Foto: FB/Hell's Kitchen Hrvatska

CHIARA OŽAKOVIĆ bivša je natjecateljica kulinarskog showa Hell's Kitchen Hrvatska koja je ušla u Top 7. Nakon završetka snimanja s kolegama iz showa udružila se na projektu Imperial Chef u sklopu kojeg organiziraju veća događanja s naglaskom na fine dining, a sada je najavila i neke nove planove.

Na jugu ima više posla nego u ostatku Hrvatske

"Posljednjih desetak dana sam u Splitu. Kako sam počela raditi privatna kuhanja, shvatila sam da je puno veća potražnja u Splitsko-dalmatinskoj i južnije, odnosno Dubrovačko-neretvanskoj županiji nego kod nas gore u Zadru. Zbog toga sam posljednjih mjesec i pol dana pretežito u Splitu", otkrila je Chiara za RTL.hr.

No osim toga, plan joj je tijekom srpnja na dva tjedna otputovati u Španjolsku i tamo kuhati privatno za pojedine ljude. Iako je zadovoljna time da radi kao privatni kuhar, dodaje da joj nedostaje dinamika restoranskog rada.  

>> Kuhar iz Hell's Kitchena preuzima pizzeriju zbog koje je bio u svađi s ocem

Nedostaje joj rad u restoranu

"Malo mi se teško naviknuti na to da ne radim u restoranu i mogu vam reći da mi nedostaje restoranski rad jer tamo nikad nije dosadno, uvijek ima nešto za raditi. Ali ne mogu reći da mi je loše. Prvo, s financijske strane mi je stvarno dobro, ne mogu se žaliti, a drugo, jednostavno mislim da treba promijeniti taj sklop u glavi da čovjek ne treba konstantno raditi. 

Da ne zvuči sada da sam neka neradnica, nego jednostavno, treba se prebaciti na novo. Nadam se da ćemo sada imati veću potražnju. Početak je uvijek najgori. Sada malo dok se probijemo trebat će vremena, kao i svima, ali uopće ne sumnjam da ćemo mi uspjeti. Mladi smo, željni smo rada, imamo ideje i mislim da ćemo uspjeti u tome", rekla je ona.

Tko je Chiara Ožaković?

Chiara Ožaković ima 24 godine i dolazi iz Zadra, a prije prijave u Hell's Kitchen radila je u restoranu azijske hrane, koji joj je otvorio novi pogled na kulinarstvo. Odrasla je u obitelji kuhara - i njezina mama je kuharica, kao i njezini brat i sestra.

U svom poslu najviše voli dinamičnost, timski rad te prostor za učenje i napredak, a trenutno radi kao privatna chefica te najviše voli stvarati kombinacije azijske i mediteranske kuhinje s posebnim štihom i, naravno, dodati malo tradicije na moderan način. 

>> Vehid Šaldić s par natjecatelja iz Hell's Kitchena otvara restoran u Rijeci

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.