Ovdje se ćevapi jedu od 1967., neki kažu da su najbolji u Splitu. Probali smo ih

Foto: Index

KANTUN Paulina dobro je poznato mjesto svakom Splićaninu i Splićanki, a postoji od 1967. godine. Nalazi se na adresi Matošića ul. 1 i mnogi tvrde kako se baš tu jedu jedni od najboljih ćevapa u Splitu, pa smo i mi odlučili otići na porciju. Lokal se nalazi u simpatičnoj staroj kamenoj zgradi i ima samo jednu klupu vani.

Većini ljudi su super

"Najbolji ćevapi u Splitu, a čak i široj okolici", "Odlični ćevapi, ljubazno osoblje, prijateljska atmosfera", "Najbolji ćevapi koje sam probao u Hrvatskoj", "Jako dobra i brza usluga, uz slasne ćevape doživljaj je savršen", "Vrhunski ćevapi, preporučujem da svratite kod njih. Nećete požaliti", neke su od Google recenzija ovog mjesta, gdje im je prosječna ocjena 4.6.

Ipak, nisu svi oduševljeni.

"Nekad vrhunski ćevapi gdje bih pojeo po dvije porcije, ali srozali su se na dno dna. Ćevapi kiseli, brašnasti, bez okusa. Lepinja tvrda, natopljena užeglim uljem, kapula rezana kao satarom", "Sasvim solidni ćevapi. Jeo sam u Splitu i bolje", pišu. Ok, idemo sad na našu recenziju, da vidimo jesu li tako strašni ili možda baš savršeni kao drugom dijelu njihovih vjernih gostiju.

@index.hr Bili smo u ćevabdžinici u Splitu koja poslužuje ćevape još od 1967. godine #indexhr #split #cevapi #food #hrvatska #croatia #foodie #indexfood #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Nama su za deset

Na jelovniku imaju raznovrsna jela s grilla i ostale fast food klasike koji su po našem mišljenju vrlo povoljni. Kako smo došli na ćevape, njih smo i naručili. Mali ćevapi u lepinji s kajmakom koštali su nas 5.50 eura, a ta mala porcija sadrži 5 ćevapa. Ćevapi su bili masniji, lepinja mekana, a kajmak kremast i sočan. Nama su okus ćevapa i cijelo iskustvo bili za deset.

A koja je vama najbolja ćevabdžinica u Splitu?

Pročitajte više