Heinz predstavio ružičasti Barbiecue umak, ljudi oduševljeni

Foto: FB/Heinz UK

U ČAST 65. rođendana najpopularnije lutke na svijetu, Barbie, Mattel i Heinz UK udružili su snage i predstavili ružičasti Barbiecue umak pod nazivom Heinz Classic Barbiecue Sauce.

Ovaj posebni umak mješavina je veganske majoneze i BBQ umaka, a uz sve to dolazi u prikladnoj ružičastoj boji i, kako kažu, savršen je dodatak sočnim burgerima s roštilja i hrskavim krumpirićima.

Ružičasta i veganska BBQ majoneza

"Pripremite se da vaš svijet postane ružičast. Predstavljamo Heinz Barbiecue umak. Vi ste tražili, mi smo vas poslušali, pa smo za proslavu 65. obljetnice Barbie u partnerstvu s Mattelom izbacili ograničeno izdanje ružičaste veganske majoneze s BBQ umakom", napisali su iz Heinza na Instagramu.

Umak ima prepoznatljivu ružičastu boju zahvaljujući dodatku ekstrakta cikle, a u prodaji je prvih pet tisuća bočica, i to na Heinzovom web shopu. Nažalost, umak je trenutno dostupan isključivo u Velikoj Britaniji i Španjolskoj. Međutim, Heinz kaže da bi potencijalno mogao proširiti ponudu i na druga tržišta u budućnosti.

Planiraju li još nešto?

Ideja se "kuhala" još prošle godine kada je film Barbie izašao u kina, a sada je konačno i ostvarena. Heinz UK je u kolovozu prošle godine na Instagramu objavio dvije slike - na jednoj je Barbiecue umak posvećen Barbie, a na drugoj Tomato Kenchup posvećen Kenu pa se pitamo - je li Kenchup sljedeći na redu?

Pročitajte više