Istarske vinarije Rossi, Cantina i Meneghetti organiziraju obilazak helikopterom

Foto: Instagram/Vinarija ROSSI

ISTRA je poznata po odličnim vinima i brojnim vinarijama, a tri poznate istarske vinarije sada su se udružile i ovog će ponedjeljka, 20. svibnja, predstaviti obilazak vinarija helikopterom.

Ova će ponuda, koja je prva takva u Hrvatskoj, biti predstavljena u vinariji Rossi, smještenoj u Bajkinima kraj Vižinade. Vinarija Rossi je već prije nekoliko godina izgradila helidrom za svoje goste iz Rovinja i s drugih destinacija, a od ovog ponedjeljka na taj će helidrom slijetati i oni koji se odluče za wine cellar hopping.

Helikopterom do sljedeće lokacije

Naime, posjetitelji će od ove sezone moći obići tri istarske vinarije i kušati njihova vina, a od vinarije do vinarije prevozit će ih helikopter. Jedna od postaja bit će vinarija Rossi, a osim nje, sudjeluju i vinarija Meneghetti, smještena u Balama kraj Rovinja te nedavno otvorena vinarija Cantina u Višnjanu, o kojoj smo nedavno pisali.

>> U Istri se otvara nova vinarija, vlasnica: Namjera nam je bila saditi masline 

Obilazak vinarija helikopterom pokrenule su vinarije Rossi, Meneghetti i Cantina u partnerstvu s Turističkom zajednicom Istarske županije i to je prvi takav projekt u Istri, ali i u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.