N'oublie - nova zagrebačka slastičarnica s jako zanimljivim kolačima i pecivima

Foto: N'oublie

"SLASTICE Zvona catering napokon su dobile svoje ime. Nakon mnoštva komplimenata koje su naši kolači dobili, vrijeme je da vam predstavimo N’oublie - brend slastica koje će usrećiti sve zaljubljenike u slatko i domaće", kažu iz N'oubliea, slastičarnice koja se prije dva dana otvorila u zagrebačkom kvartu Središće (ulica Brune Bušića 16).

Zašto N'oublie?

Kako je N’oublie dobio ime? Sve možemo zahvaliti jednom kolaču, jednoj velikoj ljubavi i jednom predivnom otoku - Korčuli, govore.

Legenda koja datira iz vremena Napoleonove vlasti priča o ljubavi francuskog vojnika pekara i mlade Blajke koji su se zaljubili na otoku Korčuli, gdje se tada nalazila francuska vojska. Kad je došlo vrijeme za odlazak vojske, zaljubljeni je pekar svojoj dragoj darovao kolač uz riječi "n’oublie pas" - ne zaboravi me. Blajka nije znala francuski, pa je ponovila riječ koju je čula - Lumblija!

Što sve imaju?

Za sada su nam za oko zapela tzv. "hot cross" peciva (6 komada za 10 eura), Bounty praline (500 grama za 13.50 eura) i prelijepa Sacher torta za 30 eura, a imaju i bezglutenske kolače.

Jedva čekamo probati sve što imaju jer izgleda top.

Pročitajte više