Ova mala djevojčica (2) kuha kao velika, zna napraviti pizzu, kolače i još mnogo toga

Foto: TikTok

UPOZNAJTE dvogodišnju djevojčicu Oswyn Thomas, malu kuharicu koja može pripremiti svašta - od špageta bolonjez i pizze do palačinki i brownieja. Iako su joj tek dvije godine, ova djevojčica već se snalazi u kuhinji, gdje kuha uz svoju mamu Madison (28), koja sve to dokumentira na TikToku.

Počela je kuhati s 11 mjeseci

Malena Oswyn svojoj mami u kuhinji pomaže još otkako je bila 11-mjesečna beba, a njezina mama Madison priznaje da je Oswyn kao beba bila više vezana za tatu, a kako bi se više povezala sa svojom kćeri, počele su zajedno kuhati.

"Jedini način da je navedem da se zbliži sa mnom bio je uključiti je u nešto što ja volim, a to je kuhanje. Ispada da i ona voli kuhanje i ja nisam ništa forsirala, već je ona sve sama radila", rekla je Madison za Mirror i dodala da je njezina djevojčica s njom pripremala pečenje - sama je birala začine i na kraju je sve ispalo savršeno.

@oswyn_the_chef Today we made Bara Brith 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 #welshfood #welshtiktok #welshrecipe #barabrith #britishfood #homemadefood #gorgonramsay #chefgino #thismorningitv #britishclassic #easyrecipe #messyplay #funcooking #kidscook #kidsbake #easyfood #learningtobake #toddlercooking #easybakingrecipes #easycooking ♬ Celtic music, Legend, Welsh / Scottish / Irish Mythology, Archeology, RPG, Fantasy, Magical, Middle Ages, History, Samhain(1035555) - Ney

Tijekom jedne godine naučila je skuhati špagete bolonjez, napraviti pizzu, chili con carne i razne kolače, a popis se i dalje povećava. A prva stvar koju je napravila u kuhinji bili su brownie kolačići.

Obožava Gordona Ramsayja i razne kulinarske emisije

"Brownie kolačići bilo je prvo jelo koje je sama skuhala. Tek je naučila hodati. Nikada neću zaboraviti količinu čokolade koju je izlila posvuda i sve se slijevalo", prisjeća se njezina mama Madison. Malena Oswyn sada kuha uz tek malu asistenciju svoje mame, koja ju uglavnom snima i snimke montira u video za TikTok.

@oswyn_the_chef Today we made cupcakes! - Part 1 #cupcakes #boxmix #easybaking #easybakingrecipes #easyfood #toddlerbaking #kidscooking #learningtobake #toddlercooking #cooking #baking #foryou #foryoupageofficiall #foryoupagе #kidsmake #easymeals #easycooking #learntocook #basiccooking #baby #adorable ♬ Funny - D'PROJECT

No Oswyn nije samo ljubiteljica hrane, već je i velika obožavateljica chefa Gordona Ramseyja i raznih kulinarskih emisija, kao što su Junior MasterChef i Hell's Kitchen, koje gleda svake večeri. Ramsayja zove "ljutitim chefom", kaže njezina mama, a kada odraste, želi biti chefica baš poput njega.

Pročitajte više