Ovdje smo se osjećali kao u vlastitom dvorištu, evo što se jede i kakve su cijene

Foto: Ena Dragičević/Index

KONCEPT Mlinček relativno je novo mjesto za brunch u Zagrebu (točna adresa je Selska cesta 33A), o kojem se u posljednje vrijeme puno priča na društvenim mrežama. Posjetili smo ga na savršen dan za brunch, u subotu. Nije bilo toliko ljudi koliko smo očekivali, ali to je u redu jer smo brže dobili hranu.

Prostor otvorenog koncepta uređen je u vintage i opuštenom stilu pa se osjećate kao da ste u vlastitom dvorištu. Jelovnik je prilično velik za brunch mjesto. Od pića nude koktele, kave i sokove. Što se tiče hrane, imaju razne vrste jela za dijeljenje, salate, jaja, plate i jela za djecu. Pogledajte što smo probali.

@index.hr Jeste li već bili u ovom popularnom mjestu za brunch u Zagrebu? #mlincek #brunch #food #zagreb #hrana #foodlovers #foodie #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

En Coccote jaja (6 eura)

En Coccote jaja pripremljena su u francuskom stilu, zapečena su i lijepo prezentirana u maloj teglici. Jedino nam je falilo malo soli, ali to se lako doda naknadno.

Pileći tacosi (13 eura)

Pileći tacosi bili su malo neobičniji zbog posebnog pikantnog umaka od majoneze i hrskavog luka.

Kolač od jabuke (3 eura)

Kolač od jabuke poslužen je kao kolač dana, a kora je bila dovoljno hrskava, ali i sočna, taman lagana za rezanje. Kolač kao kolač nije bio previše sladak, začinjen je cimetom uz žličicu šlaga.

Zadnji i najbolji dio: Burrata za dijeljenje (15.50 eura)

Ovo nam je bilo toliko savršeno da smo skoro naručili još jednu. Sa sušenim rajčicama, orasima i rukolom bila je mekana i savršena za mazanje na kruh.

Sve u svemu, uživali smo u ovom brunchu, a Mlinček očito ima nešto za svakoga - vegetarijance, ljubitelje mesa, zdravije, ali i manje zdrave opcije. Jeste li već posjetili ovo mjesto?

Pročitajte više