Pazite s čim se danas šalite, moglo bi se ostvariti

Foto: Luka Šangulin/Index

PRVI april je, za sve koji se nisu još razbudili pa ne znaju. Možda će vam netko od prijatelja pokušati prodati foru, možda ćete vi nekome, no ono što je sigurno je da će mnoge prehrambene kompanije danas predstaviti svoje lažne proizvode, što je praksa već godinama. No ipak dobar dio ljudi nasjedne i internetom se šire pomiješane emocije, od panike do oduševljenja.

Podravka je maloprije objavila kako na tržište izbacuje šampone od Lino Lade, a dan je dug i vjerujemo kako ćemo se upoznati s još mnogim inovativnim proizvodima koji ipak, na žalost ili na sreću, neće nikad dospjeti na police trgovina.

No, Kraš je šalu pretvorio u stvarnost

Prošle je godine Kraš ispunio želje čitatelja i prvoaprilsku šalu pretvorio u stvarnost. Dorina čvarak predstavljena je svijetu mjesec dana kasnije, a to subotnje jutro se ispred Kraševog choco cafea na glavnom zagrebačkom trgu red znatiželjnika počeo stvarati prije 8 ujutro, kada se lokal otvara.

Među znatiželjnicima smo bili i mi - kako bismo je probali i sami, ali i podijelili čitateljima Index Fooda. Kakva je bila ova limitirana Dorina s čvarcima, možete pročitati ovdje.

Inače, za Dorinom s čvarcima je nastala prava pomama i mnogima je bilo žao što je nisu imali prilike kušati. Što se tiče onih koji su je probali, jednima je bila divota, drugima užas. Priprema li ekipa iz Kraša i ove godine nešto slično, tek ćemo vidjeti.

Zato, pazite s čim se šalite jer bi se moglo ostvariti.

Pročitajte više