Popularni Kotlić kod Draža s jeftinim gablecima vraća se na zagrebački Dolac

Foto: Index

ZALOGAJNICA Kotlić kod Draža bila je popularno mjesto na zagrebačkoj tržnici Dolac, gdje su posjetitelji mogli uživati u jednostavnim dnevnim jelima. Ovdje su se mogli kušati tipični kontinentalni gableci po pristupačnim cijenama, kao što su sataraš sa svinjetinom, punjene paprike, grah s kobasicom, pastrva sa žara, zelje s miješanim mesom i drugi specijaliteti. 

No, nažalost, zbog značajnog porasta najamnine prostora krajem studenog prošle godine bili su prisiljeni zatvoriti objekt. Nakon toga neko vrijeme su svoja jela nudili putem dnevnog menija u pizzeriji Lira, koja se već dugi niz godina nalazi u Teslinoj ulici u Zagrebu. Suradnja s pizzerijom Lira završila je krajem travnja ove godine, a trenutno čekaju ponovno otvaranje objekta na Dolcu, gdje je sve i započelo.

Ponovno otvaranje najavljeno je uskoro

Iako je ponovno otvaranje na Dolcu prvotno najavljeno do 10. svibnja, to se očito nije dogodilo. Ipak, na svojoj Facebook stranici redovito objavljuju vijesti o napretku uređenja i mole svoje stalne posjetitelje da se još malo strpe.

Prije 6 dana objavili su video u kojem se može vidjeti kako je lokal već namješten u sličnom stilu kao i prije, uz napomenu da se radovi u Kotliću na Dolcu konačno bliže kraju. Jedva čekamo skoknuti do Draža na jedan pošteni gablec!

Pročitajte više