Privatna kuharica Georgea Clooneyja otkrila koje jelo glumac jede barem jednom tjedno

Foto: Profimedia

UVIJEK je zanimljivo saznati što slavne osobe vole jesti, a iako bismo na prvu pomislili da svakog dana jedu u skupim restoranima, većina njih je zapravo poput nas - najviše vole jesti neka najjednostavnija jela.

Jedna od takvih osoba je i George Clooney, koji zajedno sa svojom suprugom barem jednom tjedno jede poznato talijansko jelo za kojim i mi nekada posegnemo kada ne znamo što kuhati, a riječ je o pizzi.

Najviše vole pizzu Margheritu

Viviana Frizzi, privatna kuharica Georgea Clooneyja koja za njega radi od 2013. godine, rekla je za People da on i njegova supruga Amal jednom tjedno imaju večer pizze, a njihova omiljena je Margherita s rikulom.

>> Evo na što morate paziti kada radite domaću pizzu. Svi griješe u jednoj stvari

Nije iznenađenje da par uživa u talijanskoj hrani jer većinu vremena provode na jezeru Como u Italiji, a uz nagrađivanu kuharicu kao što je Frizzi, koja je porijeklom iz Coma, sigurno svakog tjedna večeraju preukusnu pizzu.

Ova je pizza poprilično jednostavna za napraviti pa i vi možete jesti kao George Clooney - ovdje pronađite recept za tijesto za pizzu koje će uspjeti svima, kao i par savjeta kako da pečena pizza na kraju ispadne što bolja, a ovdje možete pronaći i recept za Margheritu iz kućne peći za pizzu.

Nakon što ga umijesite, tijesto prelijte umakom od rajčice, dodajte mozzarellu i svježi bosiljak, a nakon pečenja na pizzu dodajte rikulu i poslužite ju.

>> Gordon Ramsay otkrio svoj recept za domaću pizzu, mogu je napraviti i mala djeca

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.