Sjećate se Marka, voditelja Večere za 5? Otvorio je restoran u Čazmi

Foto: Instagram

Marko Lušić nekad je vodio Večeru za 5, Exploziv, Hrvatska traži zvijezdu i druge projekte, a onda je naglo nestao s ekrana. Lušić je zatim 2018. pokrenuo proizvodnju suhomesnatih proizvoda od domaće divljači Grof Lovski, što je prvi domaći brend posvećen takvoj vrsti proizvoda, a sada je otvorio i restoran u Čazmi.

Grof Lovski grill bar nudi jela kao što su ćevapi od muflona i burger od divlje svinje, a cijene svih jela su do 10 eura. Lušić je nedavno otkrio zašto je odabrao baš Čazmu za svoj idući gastronomski korak. "Lijepo mi je ovdje. Super su mi ljudi, a na jako malom prostoru je koncentracija tolikog znanja da je to čudesno. Trebate li električara, zidara ili bilo kakvog majstora, dovoljno je otići u krug od 100 metara, pitati i dobijete odgovor", rekao je za Čazma.hr.

U ponudi će imati sve što proizvodi

"Imat ćemo tri tipa burgera i ćevape koje radimo s manjim dodatkom muflona. Imat ćemo i više vrsta kobasica koje sami proizvodimo, kao i roštiljke jer su mi jako drag proizvod. Punimo ih u ovčje crijevo koje dobro podnosi vatru pa ako se pravilno naprave, nakon pečenja postanu hrskavi izvana, a sočni iznutra. Nabavili smo i najbolji kruh jer uz dobre burgere moraš imati dobar kruh.

Također, napravili smo tri različita umaka, koje ćemo servirati uz sve ove proizvode. Htjeli smo izaći pred ljude i ponuditi nešto novo pa se nadamo da će se većini svidjeti. U isto vrijeme, opremili smo i jedan mali frižider, odnosno izložbenu vitrinu s našim proizvodima. Želimo da, kad čovjek dođe i proba nešto što mu se svidi, može to kupiti za doma – kobasice, roštiljke ili naše salame. Radit ćemo i plate. Ponudit ćemo sve što proizvodimo ovdje", dodao je.

Inače, prije nekoliko godina, Marko se neočekivano našao u medijima, i to u više nego bizarnoj priči - nakon što je na rivi u Porto Montenegru sreo četiri djevojke i pomogao im s prtljagom, zajedno s njima je i uhićen. Kod sebe su, naime, imale kokain, pa je i on završio u policijskoj postaji, ali bez ikakvih posljedica. "Samo sam želio ispasti džentlmen", izjavio je tada i dodao kako mu je ta priča, s obzirom na to da se bavi turizmom, stvorila poslovnu štetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.