Video Amerikanca kako otkriva piće popularno na Balkanu ima preko 2 milijuna pregleda

Screenshot: TikTok

Američki tiktoker koji stoji iza profila Bar Chemistry otkrio je piće dobro poznato Balkancima.

"Svi komentiraju da crno vino i Cola idu super skupa. A za razliku od crnog vina i mlijeka, to mi i zvuči kao nešto što bi moglo imati dobar okus pa ćemo probati", rekao je američki tiktoker dok je revolucionarno otkrivao ono što se na Balkanu zove - bambus.

@barchemistry Replying to @Goose where they drink this at??? why dont we do this in america? 🤔 #wine #cocktails #bartender #bartending #mixology #barchemistry ♬ original sound - BarChemistry

"Iskreno, ovo je show. Kao sangria s okusom Cole", zaključio je oduševljeno u videu koji je pregledan preko dva milijuna puta te se zapitao zašto se to češće ne pije u SAD-u. "Mislim da ima puno šećera pa je mamurluk nakon ovoga vjerojatno gadan", dodao je i piću dao ocjenu 8.5.

U komentarima su se javili Hrvati, Srbi, Bosanci... "Tip je upravo otkrio bambus", "Balkanci to zovu bambus", "Vi Amerikanci baš ništa ne znate", "A jesi otkrio...", pisali su mu.

Kako je nastao bambus?

Inače, Colu i crno vino su navodno prvi put zamiješali Španjolci, a 2013. su u Francuskoj počeli proizvoditi vino s okusom Cole (75 posto grožđa, 25 posto vode te šećer i aroma Cole). Nazvali su ga Rouge Sucette.

Pročitajte više