Zagrebačka slastičarnica predstavila novost u ponudi: "Stvarno je med medeni"

SLASTIČARNICA Meli u Dubovačkoj ulici na kućnom broju 17, u zagrebačkom kvartu Trešnjevka, svako malo u ponudu uvodi novitete zbog kojih ju je teško zaobići. Nakon bento torti o kojima smo pisali prije koji mjesec, sada Meli ima tzv. sheet torte, koje mogu poslužiti kao rođendanske, ali i za bilo koju drugu prigodu.

>> Našli smo torte za jednu osobu - koštaju po 10 eura, a dizajn birate sami

Sheet cake

"Novo u ponudi. U svijetu je zovu sheet cake, ne, ne, nije sra... torta, ime je dobila po pravokutnom obliku, tortica je za 10-ak osoba i pakirana je u kartonsku kutiju i stvarno je med medeni. Kako gotovo sve radim prvo za nas doma, tako je Heidi opet zapala čast da je prva testira i reakcija je bila totalno oduševljenje i već si je jednu takvu naručila za ročkas koji joj je za 4 mjeseca. Kaže Heidi da je ovo najbolja torta koju sam ikad napravila i da je top topčina", kažu iz Meli pa nastavljaju:

"Pa eto, nadam se da će i vaši mali i veliki slavljenici biti barem upola oduševljeni kao moja Heidi. S obzirom na to da joj je ime malo nepopularno, još nismo sigurni kako bismo je nazvali. Da ostane sheet cake ili imate kakvu bolju ideju? Pišite prijedloge, a ako odlučimo nazvati tu posebnu torticu vašim imenom, imate priliku osvojiti jednu zasad Sheet cake torticu", poručili su iz ove popularne zagrebačke slastičarnice.

Pročitajte više