Zatvara se zagrebačka La Riseria?

Foto: FB/lariseria

ZAGREBAČKA La Riseria, lokal na adresi Gundulićeva 18 u centru Zagreba, uskoro bi mogao zatvoriti svoja vrata i to zbog deložacije iz prostora u kojem se nalazi.

"Svjedočili smo jučer odgodi deložacije restorana La Riseria iz prostora na uglu Gundulićeve i Masarykove, a u kojemu je nekoć bilo legendarno Ujevićevo Blato. Vlasnik prostora je, jasno, Republika Hrvatska, a društvo osnovano da upravlja tim nekretninama, Državne nekretnine d.o.o, primijetilo je da je zakupac najamnine plaćao blago rečeno neredovito i da je ugovor o zakupu poslovnog prostora istekao još prije nekog vremena", piše Kamenica o lokalu u centru Zagreba.

"Budući da do obnove ugovora nije došlo niti će, prostor bi po svemu sudeći trebao biti predmet novog natječaja ali njega nije moguće provesti dok god su dosadašnji zakupci i u prostoru. I ne samo da su u prostoru prisutni, već evo tamo i najnormalnije posluju. Restoran naime radi kao da nisu ni očekivali da će ta za jutro zakazana deložacija biti provedena. Primali su rezervacije za večere, naručivali novu robu", dodaju.

Kakav je to lokal?

La Riseria svojevrsna je produžena ruka istoimenog dućana s talijanskim proizvodima smještenog stotinjak metara dalje, o obliku trattorije i wine bara.

Ističu kako drže više od 500 boca najkvalitetnijih talijanskih vina koja se mogu odmah kušati te kako u jutarnjim satima nude svježe talijanske sendviče i nareske, "a već iza podneva neka od vina ili prosecca bit će izvrsna zdravica s prijateljima ili poslovnim partnerima, dok je u drugoj restoranskoj prostoriji vrijeme rezervirano za uživanje u talijanskim paštama i rižotima te raznovrsnim platama", stoji na njihovom webu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.