Novi Diablo stiže i na PC

Foto: Press

NAJNOVIJI nastavak u popularnoj franšizi Diablo ipak će se pojaviti i na PC-ju. Naime, Blizzard je otkrio da će se Diablo Immortal, koji je 2018. najavljen samo za mobilne uređaje, pojaviti na dvije platforme i da će omogućiti cross-play kako bi igrači na računalima i mobitelima mogli igrati zajedno. Obje verzije trebale bi se pojaviti na tržištu 2. lipnja.

Verzija za PC podržavat će kontrolere, miš i tipkovnicu, pa čak i klasičnu WASD shemu kontrole. Osim toga, podržavat će i tzv. "cross-save", što znači da ćete igru započetu na računalu moći nastaviti na mobilnim uređajima. Verzija koja će se pojaviti u lipnju tehnički će biti otvoreni beta test, ali imat će sav sadržaj i igru ćete moći nastaviti u gotovoj verziji.

Što se samog načina igre tiče, tu se neće previše toga mijenjati u odnosu na prethodne nastavke, a radnja nove igre smještena je u period između drugog i trećeg dijela. Naravno, Deckard Cain imat će veliku ulogu i ovom dijelu.

Igrači će moći izabrati između šest različitih klasa od kojih su neki dobro poznati od ranije. Isto tako, igra će biti besplatna za obje platforme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.