Pogledajte kako bi GTA: Vice City izgledao s grafikom Unreal Engine 5

Screenshot: Youtube

JOŠ otkako se pojavio u kasnim devedesetima, Unreal Engine Epic Gamea postao je jedan od najmoćnijih i sveprisutnih alata za razvoj igara u industriji. 

S obzirom na to da je Unreal Engine 5 nedavno izašao, ova najnovija verzija već se pokazuje kao još jedan pogodak i koristi se u nekim žarko očekivanim naslovima, uključujući novog ​​Witchera. Povrh toga, ljudi ga koriste za ponovno osmišljavanje starijih igara u modernijem kontekstu, uključujući ovaj primjer iz Grand Theft Auto: Vice City.

YouTube kanal TeaserPlay je prenio "koncept trailer" koji pokazuje kako bi remake GTA: Vice Cityja mogao izgledati koristeći UE5. Kao što se može vidjeti, radi se o prilično spektakularnoj snimci koja klasični naslov gleda kroz moderniji objektiv. Treba naglasiti da je ovo samo trailer koji su napravili obožavatelji i da ne predstavlja nikakvu vrstu neslužbenog remakea.

Prema opisu ispod videa, svrha ovog projekta bila je pokazati kako je trebao izgledati katastrofalni GTA: The Trilogy - Definitive Edition. Izdanu krajem prošle godine, trilogiju su kritizirali igrači koji su je vidjeli kao vrlo užurban remaster prepun bugova.

GTA: Vice City objavljen je prije 20 godina, a kada je prvi put izašao, bio je to vrlo hvaljen nastavak serije. Njegov vizualni izgled Miami Vicea, zajedno s neonskom rasvjetom, bio je ono po čemu se izdvojio od svog prethodnika, a čak i nakon više od dva desetljeća Vice City je jedna od najupečatljivijih igara u franšizi Grand Theft Auto.