Četiri horoskopska znaka koja dolaze u iskušenje da se jave bivšem

Foto: Artssy Al

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ODLUKA o tome hoće li se netko javiti bivšem partneru ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući razloge za prekid veze, osobne vrijednosti i ciljeve. Ipak, prema astrološkim uvjerenjima, četiri horoskopska znaka su najsklonija kontaktiranju bivšeg partnera.

Rak

Rakovi su vrlo emocionalni i često su skloni nostalgiji. Mogu se osjećati usamljeno i izgubljeno nakon prekida veze, pa zbog toga dolaze u iskušenje da se jave bivšem partneru kako bi ponovno uspostavili vezu.

Lav 

Lavovi vole biti u središtu pažnje i teže da budu voljeni. Nakon prekida, mogu se osjećati nesigurno i nevoljeno, što ih može navesti da kontaktiraju bivšeg partnera kako bi potvrdili svoju vrijednost.

Vaga

Vage teže harmoniji i uravnoteženju u odnosima, pa nakon prekida mogu biti skloni tražiti pomirenje s bivšim partnerom kako bi obnovili ravnotežu u svojim odnosima.

Škorpion

Škorpioni su vrlo strastveni i emocionalni, pa im prekid veze može uzrokovati intenzivnu bol i tugu. Kako bi ponovno osjetili strast, mogu doći u iskušenje da se jave bivšem partneru.

Pročitajte više