Danas je pun Mjesec u Lavu. Evo što možemo očekivati

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PUN Mjesec u Lavu, koji će zasjati 25. siječnja 2024., donosi snažne energije i dramatične promjene u životima mnogih. Ovaj lunarni događaj naglašava osobnu izražajnost, hrabrost i kreativnost. Evo kako će ovaj puni Mjesec utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovaj puni Mjesec naglašava vašu prirodnu hrabrost i potiče vas da preuzmete vodstvo u životu. Očekujte naglašenu energiju i strast prema ostvarivanju osobnih ciljeva.

Bik

Bikovi će osjetiti potrebu za većom sigurnošću i udobnošću. Ovo je vrijeme za preispitivanje vaših vrijednosti i ulaganje energije u stvaranje stabilnijeg emocionalnog okruženja.

Blizanci

Ovaj puni Mjesec osvjetljava vaše komunikacijske vještine. Iskoristite priliku za izražavanje svojih misli i ideja, posebno u društvenim situacijama.

Rak

Rakovi će osjetiti naglašen fokus na obitelji i osobnim odnosima. Emotivne veze postaju jače, a dom postaje središte njihovog svemira.

Lav

Ovaj puni Mjesec u vašem znaku pojačava vašu prirodnu karizmu i samopouzdanje. Očekujte dramatične, ali pozitivne promjene u načinu na koji se izražavate i predstavljate drugima.

Djevica

Djevice će osjetiti potrebu za analizom i introspekcijom. Koristite ovaj period za unutarnji rad i razmišljanje o svojim pravim željama i ambicijama.

Vaga

Vage će osjetiti porast društvene energije. Ovo je savršeno vrijeme za izgradnju novih odnosa i jačanje postojećih prijateljstava.

Škorpion

Škorpionima ovaj puni Mjesec donosi intenzivne emocije i strast. Vaša duboka emocionalna povezanost s ljudima i projektima bit će naglašena.

Strijelac

Strijelci će osjetiti pojačanu želju za avanturom i istraživanjem. Ovo je idealno vrijeme za planiranje putovanja ili učenje nečeg novog.

Jarac

Za Jarce ovaj lunarni događaj naglašava potrebu za postizanjem dugoročnih ciljeva. Razmislite o svojim ambicijama i planovima te kako ih možete unaprijediti.

Vodenjak

Vodenjaci će osjetiti porast kreativnosti i originalnosti. Iskoristite ovu energiju da istražite nove ideje i projekte.

Ribe

Ribama ovaj puni Mjesec donosi duboku emocionalnu i duhovnu povezanost. Ovo je vrijeme za introspekciju, meditaciju i povezivanje s vašom unutarnjom mudrošću.

Svaki horoskopski znak doživjet će jedinstvene utjecaje ovog lunarnog događaja. Pun Mjesec u Lavu prilika je za svakog pojedinca da se izrazi na autentičan način i istraži dublje aspekte svoje osobnosti.

Pročitajte više