Evo gdje biste trebali otputovati do kraja godine, prema astrolozima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEŠTO više od dva i pol mjeseca ostalo je do kraja 2023. Ljeto je iza nas i mnogi su se vratili svojim životnim obvezama. Ipak, nije sve tako crno jer se još uvijek može putovati. Evo koju destinaciju astrolozi predlažu svakom znaku.

Ovan - Tokio, Japan

Energičan i avanturistički nastrojen, Ovan će uživati u uzbuđenju i brzini koju nudi Tokio. Neonska svjetla, moderna tehnologija i tradicionalni hramovi savršen su miks za pripadnike ovog strastvenog horoskopskog znaka.

Bik - Toskana, Italija 

Ljudi rođeni pod znakom Bika su ljubitelji umjetnosti, vina i ukusne hrane te će se osjećati kao kod kuće u zelenim vinogradima i starim selima talijanske regije Toskane. Ovaj znak treba udobnost i luksuz, a Toskana ima sve to.

Blizanci - Barcelona, Španjolska

S obzirom na njihovu radoznalost i potrebu za komunikacijom, Blizanci će uživati u Gaudijevim arhitektonskim čudima i razgovorima s lokalnim stanovnicima na plažama Barcelone.

Rak - Santorini, Grčka

Romantične duše poput Rakova pronaći će svoj mir u prekrasnim zalascima sunca i bijelim zgradama s plavim krovovima. Idealno mjesto za opuštanje i introspekciju.

Lav - Pariz, Francuska 

Lavovi vole biti u centru pažnje, a gdje bolje to postići nego u francuskoj prijestolnici? Uz to, sjajna hrana i umjetnost čine Pariz savršenim izborom za ovaj znak.

Djevica - Reykjavik, Island

Djevice, poznate po svojoj metodičnosti, zaljubit će se u prirodna čuda Islanda. Gejziri, vodopadi i polarna svjetlost bit će iskustvo za pamćenje.

Vaga - Bali, Indonezija

Vage traže harmoniju i ravnotežu, a na Baliju će pronaći oazu mira i meditacije na prekrasnim plažama. Idealno mjesto za duhovnu obnovu.

Škorpion - Kairo, Egipat

Tajanstven i dubok, Škorpion će se diviti drevnim piramidama i misterioznom duhu egipatske kulture.

Strijelac - Machu Picchu, Peru

Znak poznat po svojoj ljubavi prema avanturama i otkrićima, moći će uživati u planinarenju i istraživanju ovog čudesnog arheološkog nalazišta.

Jarac - Zürich, Švicarska

Organiziran i ambiciozan Jarac cijenit će preciznost i ljepotu švicarskog grada Züricha, kao i švicarske ure i čokolade.

Vodenjak - Cape Town, Južnoafrička Republika

S obzirom na njegovu ljubav prema slobodi i novim iskustvima, Vodenjak će uživati u prekrasnoj prirodi i raznolikoj kulturi ovog južnoafričkog dragulja.

Ribe - Prag, Češka

Sanjari poput Ribe pronaći će inspiraciju šetajući srednjovjekovnim ulicama Praga i uživajući u njegovim bajkovitim prizorima.

Pročitajte više