Evo kako svaki horoskopski znak liječi slomljeno srce

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BEZ obzira na uzrok, bilo da je riječ o prekidu ili neuzvraćenoj ljubavi, svaki horoskopski znak se na svoj način nosi s bolnim trenucima. Dok neki traže utjehu u društvu, drugi preferiraju samoću. Pogledajmo kako svaki znak horoskopa pokušava zaliječiti svoje slomljeno srce.

Ovan

Ovnovi su po prirodi borci. Kada im netko slomi srce, njihova prva reakcija je pronaći način kako se brzo oporaviti. Oni će često započeti novi hobi, baviti se sportom ili pronaći novi izazov kako bi preusmjerili svoju energiju.

Bik

Bikovi su poznati po tome što vole udobnost. U trenucima tuge oni će tražiti utjehu u omiljenoj hrani, glazbi ili filmovima. Također, vrlo je vjerojatno da će provesti više vremena kod kuće, okruženi stvarima koje vole.

Blizanci

Komunikacija je ključ za Blizance. Kada im je srce slomljeno, najvjerojatnije će razgovarati s prijateljima ili obitelji o svojim osjećajima. Također, mogu se posvetiti čitanju ili pisanju kako bi izrazili svoje emocije.

Rak

Rakovi su izuzetno emocionalni. Kad dožive emocionalnu bol, oni se često povlače u svoju ljušturu. Najviše im pomaže provođenje vremena s obitelji i najbližima, gdje mogu osjetiti ljubav i podršku.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje. Nakon prekida, oni će tražiti načine da obnove svoje samopouzdanje, bilo da je to putem društvenih mreža, izlazaka ili novih avantura.

Djevica

Djevice su analitične i često će pokušati razumjeti što je pošlo po zlu. Mogli bi se okrenuti meditaciji, čitanju ili čak terapiji kako bi pronašle unutarnji mir.

Vaga

Vage traže ravnotežu u svemu. Kad im je srce slomljeno, možda će težiti ponovnom uspostavljanju ravnoteže putem umjetnosti, glazbe ili druženja s prijateljima.

Škorpion

Škorpioni su duboko emocionalni i strastveni. Slomljeno srce može ih duboko povrijediti, ali oni će koristiti tu bol kao gorivo za transformaciju i obnovu.

Strijelac

Strijelci su avanturisti. Slomljeno srce može biti razlog za novu avanturu ili putovanje. Oni vjeruju da će promjena okoline pomoći u iscjeljenju.

Jarac

Jarčevi su praktični. Oni će tražiti konkretne načine za prevladavanje boli, bilo da je to kroz rad, učenje ili postavljanje novih ciljeva.

Vodenjak

Vodenjaci imaju slobodan duh. Oni će pokušati pronaći novi smisao ili svrhu nakon prekida, često kroz društvene aktivnosti ili volontiranje.

Ribe

Ribe su sanjari. Kad dožive slomljeno srce, one će se često okrenuti svojoj mašti, glazbi ili umjetnosti kako bi pronašle utjehu.

Pročitajte više